Komplet elektronska kuhinja Tefal Studio 360° XXL Bubble Smoby korenček in hišica za dojenčka z nosilko Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal Studio 360 ° XXL Bubble in hišica za dojenčka z nosilko Violette Baby Nurse predstavljata fantastičen set igrač za vse otroke od 3. leta starosti. Set ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Z njimi se bodo igrali kuharje in starše, se približali svetu odraslih in razvijali svojo logično mišljenje, domišljijo in predstavnost. Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša otrokom najvišjo kakovost in prvovrstni videz.

Elektronska kuhinja Tefal Studio 360° XXL Bubble Smoby s čarobnimi mehurčki, ledom, testeninami, korenjem in 39 dodatki

Elektronska kuhinja Tefal Studio 360 ° XXL, francoskega proizvajalca Smoby je moderna kuhinja, s katero se bodo dečki in deklice od 3. leta starosti odlično zabavali. Vrhunski francoski izdelek v ne tradicionalni rdeči, korenčkovi barvi bo prevzel vse male kuharje, ki se bodo lahko igrali še z mnogimi dodatki. Veselijo se lahko čarobnega lonca z mehurčki, ponvice za obračanje palačink in originalnih testenin, ki reagirajo na toploto.

Spretni kuharji se bodo zabavali s pečico, hladilnikom, aparatom za gaziranje pijač, štedilnikom s kuhalnikom, na katerem lahko na ponvici pripravijo okusne palačinke in v čarobnem loncu opazujejo brbotajočo vodo. Kuhinja v obliki črke L ponuja dovolj prostora za igro več otrok skupaj, prijateljev in sorojencev. Stene so na zadnji strani okrašene s kuhinjskimi motivi, ki naredijo igro še bolj stvarno in ustvarijo posebno vzdušje. Prostorna kuhinjica z mnogimi prostori za shranjevanje in jedilnim kotičkom z modernim vzorcem bo ure in ure zabavala otroke. Zahvaljujoč pomivalnemu stroju s prostorom za odlaganje se bodo naučili, da morajo pomito posodo potem postaviti na pravo mesto.

Bogat set pripomočkov vsebuje kar 39 dodatkov, kjer bodo mali kuharji našli tudi testenine, ki pri temperaturi nad 18 °C postanejo čudovito rumeni, kot pri pravem kuhanju. Otroci si pri pripravi kosila lahko lastnoročno narežejo korenje, popečejo ribo, steak ali pa svoje spretnosti preverijo s ponvico za obračanje palačink. Med pripomočki se nahajajo tudi žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, kolaček, različne kapsule za kavomat, škatlica s testeninami, mleko, solnica, poprnica, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka. Priložene kocke ledu lahko dozirajo neposredno iz aparata za led.

Hiška za dojenčka Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby

Hišica za dojenčka Violette z izdaje Baby Nurse je originalna igrača, primerna za deklice že od 3. meseca starosti. Igralni kompleks v čudovitih odtenkih rožnate je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, srednji del hiške tvori kopalnica z rožnato banjico in prho ter previjalno mizico z modnim vzorcem. Zadnjo steno tvori okvir za fotografijo, okrašen s srčki, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. V setu na otroke čaka kar 23 dodatkov.

Levo krilo je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male hitro segrele dojenčkovo hrano. Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički, za slajše sanje dojenčka. Nočna lučka za dojenčkovo glavico daje ponoči prijetne in nemoteče zvoke ter fluorescentno lučko. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in posteljico namestite na otrokovo, da bosta lahko skupaj tudi spala. 

Nosilka za dojenčka Violette Baby Nurse Smoby

Nosilka za dojenčke Violette z priljubljene izdaje Baby Nurse, francoskega Smobyja je izjemni dodatek za male deklice od 3. leta starosti, ki željo nositi svojega dojenčka v naročju kot odrasle mamice. Kengurujček je primeren za dojenčke z velikostjo od 32 do 42 cm. Zasnovan je v čudovitih rožnatih odtenkih z modnim pikastim vzorcem. Otroci pri svojih igrah radi posnemajo odrasle. Igrajo se, da so dojenčki pravi, jih hranijo, se z njimi pogovarjajo, jih kopajo in preoblačijo. Svojega dojenčka bodo zahvaljujoč priročni nosilki lahko odnesli povsod s seboj, kjer bodo dojenčka lahko nosili v dveh položajih – v smer poti ali pa obrnjene proti sebi.

Priznani francoski proizvajalec Smoby se ukvarja z izdelavo kakovostnih in edinstvenih igrač svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost85*84*99 cm
Skupna višina99 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Skupna dolžina85 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,7 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.