Komplet elektronska kuhinja Tefal Studio 360° XXL Bubble Smoby korenček in gugalnica Slon z gibljivimi ušeski

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal Studio 360° XXL Bubble in gugalnica Slon z gibljivimi ušeski sestavljata izjemni set igrač za vse otroke od 3. leta starosti. Set ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Na gugalnici se bodo zibali in hkrati s kuhinjico igrali kuharje, se približevali svetu odraslih in razvijali svojo logično mišljenje, domišljijo in predstavnost. Francoska znamka Smoby in nemška BIG že leta in leta prinašata otrokom najvišjo kakovost in prvovrstni videz.

Elektronska kuhinja Tefal Studio 360° XXL Bubble Smoby s čarobnimi mehurčki, ledom, testeninami, korenjem in 39 dodatki

Elektronska kuhinja Tefal Studio 360° XXL je vrhunska kuhinja, s katero se bodo zabavali vsi otroci od 3. leta starosti. Vrhunski francoski izdelek v ne tradicionalni rdeči, korenčkovi barvi bo prevzel vse male kuharje, ki se bodo lahko igrali še z mnogimi dodatki. Veselijo se lahko čarobnega lonca z mehurčki, ponvice za obračanje palačink in originalnih testenin, ki reagirajo na toploto.

Mali kuharji se bodo zabavali tudi s pečico, hladilnikom, aparatom za gaziranje pijač, štedilnikom s kuhalnikom, na katerem lahko na ponvici pripravijo okusne palačinke in v čarobnem loncu opazujejo brbotajočo vodo. Kuhinja v obliki črke L ponuja dovolj prostora za igro več otrok skupaj, prijateljev in sorojencev. Stene so na zadnji strani okrašene s kuhinjskimi motivi, ki naredijo igro še bolj stvarno in ustvarijo posebno vzdušje. Prostorna kuhinjica z mnogimi prostori za shranjevanje in jedilnim kotičkom z modernim vzorcem bo ure in ure zabavala otroke. Zahvaljujoč pomivalnemu stroju s prostorom za odlaganje se bodo naučili, da morajo pomito posodo potem postaviti na pravo mesto.

Bogat set pripomočkov vsebuje kar 39 dodatkov, kjer bodo mali kuharji našli tudi testenine, ki pri temperaturi nad 18 °C postanejo čudovito rumeni, kot pri pravem kuhanju. Otroci si pri pripravi kosila lahko lastnoročno narežejo korenje, popečejo ribo, steak ali pa svoje spretnosti preverijo s ponvico za obračanje palačink. Med pripomočki se nahajajo tudi žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, kolaček, različne kapsule za kavomat, škatlica s testeninami, mleko, solnica, poprnica, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka. Priložene kocke ledu lahko dozirajo neposredno iz aparata za led.

Gugalnica Slon BIG s premičnimi ušeski od 1-5 leta

Gugalnica Slon predstavlja odlično darilo za vse otroke od 1. do 5. leta starosti. Izdelana je v čudoviti barvni kombinaciji sive in modre barve. Ima ergonomsko oblikovan sedež, na katerem otrok sedi udobno in se ne utrudi niti po daljšem zibanju. Gugalnica za otroke ima vesel obrazek slončka z gibljivimi ušesi, za katera se otroci oprimejo. Skupna dolžina gugalnice meri 85 cm, njena višina pa 50 cm. Gugalnica je izdelana iz kakovostne plastike, ki je trpežna, trdna in hkrati nežna do otroških rokic. Primerna je za otroke z do 50 kg.

Zahvaljujoč svoji obliki je gugalnica stabilna in otrokom omogoča varno zabavo. Je prav ustvarjena za igro na vrtu, vendar je zaradi svojih priročnih dimenzij primerna za vsako otroško sobo. Gugalnica je težka 4,9 kg, tako da jo boste z lahkoto prenašali iz sobe na vrt, ali pa jo prevažali v prtljažniku avtomobila, da jo bo otrok lahko imel vedno s seboj. BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG.

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost85*84*99 cm
Skupna višina99 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Skupna dolžina85 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,7 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.