Komplet elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby in kombinirani voziček ter elektronska zdravniška mizica

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko, voziček in zdravniška mizica bodo razveselili vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo vloge. Igrače v kompletu se ena drugi barvno lepo podajo, otrokom bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo z njimi preizkusili domača opravila, kuhali, prali, pospravljali in se naučili likati kot to počnejo njihovi starši. Igrali se bodo zdravnike, dojenčku priskrbeli zdravstveno nego in ga nato odpeljali na sprehod v večfunkcijskem vozičku. Igre vlog bodo s temi igračami še bolj pristne, s tem pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko, logično razmišljanje, se približevali svetu odraslih in izboljševali svoje komunikacijske veščine.

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pa tudi ob pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo otroke očaral že na prvi pogled.

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za sodavico, korito za pomivanje posode, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Kombinirani voziček Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby globoki in športni ter prenosljiva posteljica za 42 cm dojenčka

Kombinirani voziček Powder Pink 3v1 z izdaje Maxi Cosi & Quinny, francoske znamke Smoby je odlično darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Voziček v rožnati barvi se lahko nastavi na 3 različne načine: tradicionalen globoki voziček, športni buggy voziček ali pa ga deklica uporablja kot prenosno posteljico za dojenčka. Trdno in stabilno kovinsko ogrodje vozička v kombinaciji s trpežno plastiko ponuja otrokom pri vožnji z dojenčkom najboljše vozne lastnosti, ki jih omogočajo tudi tiha gumirana kolesa. Sprednja kolesa se vrtijo za 360°, za enostavno in preprosto vodljivost v strani.

Športni del vozička lahko preprosto zložite v vodoravni položaj, nanj položite košaro in voziček se bo hitro spremenil na klasičen globoki voziček s senčnikom. Pod sedežem se nahaja prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo vse dodatke in pripomočke za dojenčka. Košaro lahko samostojno uporabljajo kot prenosno posteljico za dojenčka. Pri vožnji v športnem vozičku je dojenček zaščiten tudi z varnostnim pasom, da med vožnjo ne bi padel ven. Voziček je zasnovan za dojenčke z največjo velikostjo 42 cm. Mere vozička znašajo 52*39*66 cm.

Zdravniška mizica za zdravnika Baby Care Center Smoby elektronska z zvokom in lučko in dojenček z 28 dodatki

Se vaši otroci radi igrajo zdravnike in zdravnice? Zdravniška mizica Baby Care Center, z delavnice francoskih dizajnerjev Smoby predstavlja izjemno izbiro za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Z njim bodo otroci ustvarili lastno zdravstveno središče, v katerem bodo nudili zdravniško oskrbo na mizici s kakovostnim IML potiskom. Bogati 28-delni set dodatkov vsebuje vse potrebne pripomočke za popolno oskrbo. Med njimi bodo otroci našli zdravniška očala, zdravniške kartice, elektronsko tablico z zvokom in lučko, brošuro z zdravniškimi zaznamki, merilnik, stetoskop, termometer, otoskop, kladivce za reflekse, sirup, žličko, kremo, obliže, injekcijo, bombažno pleničko in številne druge dodatke.

Za igro imajo na voljo imajo tudi dojenčka z velikostjo 30 cm, s funkcijo lulanja, zahvaljujoč kateri bo igra pri igri pediatrov še bolj pristna. Medicinska mizica v nežnih krem barvah deluje izjemno realistično in brezčasno. Izdelana je iz trdne in trpežne plastike, ki nima ostrih robov in je žametna na dotik. Poleg delovne površine za tehtanje dojenčka in pregled, razpolaga tudi z veliko prostora za shranjevanje za dodatke. Vrhunska zdravniška mizica bo otrokom priskrbela zabavo za leta in leta. Učijo se, kako uporabljati zdravniške pripomočke, izboljšujejo logično mišljenje in fino motoriko. Mere izdelka znašajo 41*52*68 cm, baterije niso priložene kompletu.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.