Komplet kuhinja z zvoki Cherry Kitchen Green Smoby in čistilni voziček s sesalnikom in likalno desko

Opis izdelka

Kuhinja z zvoki Cherry Kitchen Green in čistilni voziček s sesalnikom in likalno desko, francoskega proizvajalca Smoby sestavljata čudoviti set igrač za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Stilski set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo z nakupom prihranili. Igrače Smoby se ena drugi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, prijateljice, bratci in sestrice. Igrali se bodo kuharje, preizkušali nove recepte in se pri likanju in pospravljanju zanesli na odličen čistilni voziček s sesalnikom in likalno desko z dodatki.

Kuhinja z zvoki Cherry Kitchen Green Smoby z jedilno mizo in hladilnikom ter 25 dodatki

Elektronska kuhinja Cherry Kitchen Green, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo kuharske mojstre. Stilski francoski dizajn v zeleni barvi bo navdušil dečke in deklice. Zabavajo se lahko s kuhinjsko uro in podaljšanim pultom, ki bo otrokom služil kot jedilni kotiček. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je prijetna na dotik. Dostopna je z več strani, zato se bodo z njo hkrati lahko igrali tudi bratci, sestrice in prijatelji, njen zadnji del pa je okrašen s čudovito sličico s kuhinjskim motivom.

Kuhinja razpolaga s pečico za peko, hladilnikom, kavomatom z zamenljivimi kapsulami in štedilnikom, ki daje zvok ob pripravi hrane. Kuharji se pri kuhanju lahko zanesejo na set 25 dodatkov, med katerimi se nahajajo lonec s pokrovko, ponev, žličke, nožki, vilice, krožnički, kozarčki, skodelice, škatlica s testeninami, mleko, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka, razveselili pa se bodo tudi ribice in steaka. Kuhinja ponuja otrokom tudi dovolj prostora za shranjevanje dodatkov. Stabilna kuhinja stoji na trdnem podstavku, njene mere znašajo 67*32*96 cm, kjer skupna višina delovnega pulta meri 49 cm.

Čistilni voziček z elektronskim sesalnikom Vacuum Cleaner Smoby turkizen z 9 dodatki

Čistilni voziček za otroke Vacuum Cleaner je moderni set igrač za čiščenje, ki bo razveselil dečke in deklice od 3. leta starosti. Otroški čistilni voziček je čudovite turkizne barve z oranžnimi detajli. S to realistično igračo boste razveselili male pomočnike, ki radi pomagajo s hišnimi opravili. Čistilni voziček za male pomočnike v gospodinjstvu ponuja set 9 dodatkov: elektronski sesalnik, ki daje pri sesanju pristne zvoke, veliko metlo za pometanje, smetišnico, manjšo metlico, brisalec za tla, gobico, oranžno vedro za vodo in dve repliki čistilnih sredstev. 

Otroški voziček je izdelan iz trpežne in kakovostne plastike, ki je prijetna na dotik. Je trden in stabilen. Višina čistilnega vozička je 56 cm, njegove celotne dimenzije pa merijo 31*32*56 cm. Voziček za čiščenje lahko otroci zahvaljujoč 2 koleščkom premikajo in odvlečejo kamorkoli in imajo tako vse potrebne pripomočke za čiščenje vedno pri sebi. Sesalnik je lepo barvno usklajen s celotnim setom za čiščenje. Ima zaobljene robove in deluje na 3 baterije LR44, ki so del seta.9 dodatkov skupaj z elektronskim sesalnikom in vozičkom skupaj ustvarjajo popoln čistilni set za otroke.

Likalna deska Aqua Clean Smoby in elektronski likalnik in 10 dodatov turkizna

Likalna deska Aqua Clean z elektronskim likalnikom predstavlja odličen set pripomočkov za likanje za male pomočnike od 3. leta starosti dalje. Likalna deska bo otroke navdušila že na prvi pogled, saj je videti izredno realistično. Je trdne konstrukcije in se preprosto zloži. Zasnovana je v čudoviti turkizni barvi, ki bo poživila vsako otroško sobico. Površina likalne deske je okrašena z nežnim motivom kapljic, zahvaljujoč čemur bo otrokom likanje še bolj zabavno in veselo. Dimenzije otroške likalne deske merijo 69*23*49 cm, višina likalne deske znaša 49 cm.

Likalna deska ima tudi stojalo za odlaganje likalnika, ki imitira parno posodo. Likalna deska je trdna, njena površina pa je prijetna na dotik. Med opremo likalne deske spada tudi električni likalnik, ki je realistična kopija originala, dva oranžna obešalnika za obešanje zlikanega perila in 5 kljukic v obliki rožic. Likalno stojalo in tudi likalnik sta turkizne barve, zato se ena drugemu lepo podata. Likalnik je replika resničnega likalnika, zato lahko mali pomočniki tudi po potrebi regulirajo toploto za likanje. Likalnik deluje na 2 bateriji AA/LR6, ki nista del seta.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost67*32*96 cm
Skupna višina96 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Skupna dolžina67 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,3 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvazelená,tyrkysová
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.