Komplet kuhinja z zvokom Bon Appetit Kitchen Grey Smoby s trgovino Fresh Market z bio živili

Opis izdelka

Kuhinja z zvokom Bon Appetit s trgovino Fresh Market z bio izdelki, francoskega proizvajalca Smoby bosta razveselili vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Ta odličen set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo ob nakupu prihranili. Igrače Smoby in Écoiffier se ena drugi barvno in dizajnersko lepo podajo, v otroški sobici bodo ustvarile prijetno vzdušje. Otroci se bodo igrali kuharje in prav tako trgovce. Naučili se bodo prodajati različna živila in kuhati okusne jedi svojim prijateljem, bratcem in sestricam. Pri igri poklicev se bodo hitreje socializirali in pridobivali samozavest.

Kuhinja z zvokom Bon Appetit Kitchen Grey Smoby s pečico za peko in hladilnikom s 23 dodatki

Elektronska kuhinja Bon Appetit Grey, francoskega proizvajalca Smoby je moderna kuhinja, ki bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti. Brezčasni francoski dizajn v sivi barvi bo otroke navdušil že na prvi pogled. Veselijo se lahko tudi kuhinjske ure in originalnih zvokov pri kuhanju, zahvaljujoč katerim je igra s kuhinjico še bolj pristna. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je prijetna na dotik. Dostopna je z več strani, zato se bodo z njo hkrati lahko skupaj igrali bratci, sestrice in prijatelji. Del kuhinjice so priročna pečica za peko, hladilnik, kavomat z zamenljivimi kapsulami in štedilnik, ki daje zvok ob pripravi hrane.

Kuharski mojstri se pri kuhanju lahko zanesejo na set 23 dodatkov, med katerimi se nahajajo lonec s pokrovko, ponev, žličke, nožki, vilice, krožnički, kozarčki, skodelice, škatlica s testeninami, mleko, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka. Vsi detajli kuhinje so skrbno prilagojeni otroškim rokicam, otroci imajo na voljo tudi veliko prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Z igro si izboljšujejo fino motoriko, razvijajo komunikacijske veščine, pridobivajo občutek odgovornosti in se približujejo svetu odraslih. Mere kuhinje znašajo 53*33*96 cm, kjer skupna višina delovnega pulta meri 96 cm, višina delovnega pulta pa 49 cm. Elektronski modul deluje na 1 baterijo tipa CR2032.

Trgovina Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby z dozirnikom za kosmiče in elektronskim skenerjem ter 43 dodatki

Trgovina Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market francoskega proizvajalca Smoby je moderna trgovinica, s katero se bodo igrali dečki in deklice od 3. leta starosti. Trgovina v čudoviti rjavo zeleni barvi je replika prave trgovine s sadjem in zelenjavo, ki otrokom ponuja odlične možnosti igre. Vgrajena elektronska blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, pri tehtanju blaga pa se lahko zanesejo na mehansko tehtnico. Kupci bodo lahko plačali v gotovini ali s plačilno kartico, pri čemer bodo uporabili plačilni terminal, od tam pa lahko vzamejo tudi račun in preverijo skupno ceno blaga. Fresh market je opremljen tudi z mikrofonom in elektronskim skenerjem, ki pri skeniranju blaga daje zvok in sveti.

Trgovinica ima tudi uro, ki je nameščena nad kavnim avtomatom, poleg nje pa je napis odprto ali zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga malček menjuje glede na svoj odpirali čas. Pod uro je nameščen mehanski dozirnik kosmičev s škatlo. BIO trgovina otrokom ponuja set 43 dodatkov, med katerimi so tudi škatle s testeninami, kosmiči, piškoti, mlekom, različne vrste sadja in zelenjave, pijača, škatlice, jogurti, replike bankovcev in kovancev, skener, košarica in plačila kartica. Mere BIO trgovinice znašajo 70*60*90 cm, kjer je skupna višina 90 cm. Elektronski modul deluje na 1 LR54 baterijo (del paketa) in 2 x LR03/AAA, ki nista priloženi kompletu.

Živila 100% Chef Écoiffier v mrežici 12 kosov od 18 meseca

Zelenjava 100% Chef je odličen set dodatkov, ki jo bo potreboval vsak mali kuhar ali prodajalec. Set živil je primeren za otroke od 18. meseca starosti. V mrežici je 15 kom živil, h katerim spada različne vrste zelenjava iz trpežne umetne mase. Set živil za otroke se lepo poda v otroško kuhinjo in trgovinico, vendar je primeren tudi za samostojno igro. Igra poklicev pripomore k razvoju otrokove domišljije in ustvarjalnosti, z rokovanjem z drobnimi predmeti pa se razvija njihova motorika. Écoiffier je francoski proizvajalec, ki proizvaja kakovostne otroške igrače. Izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost53*33*96 cm
Skupna višina96 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Skupna dolžina53 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,2 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvašedá
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.