Komplet elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby in trgovina z elektronsko blagajno in živila s posodicami

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko, voziček in trgovina z elektronsko blagajno in živili bodo presenetili in razveselili vse otroke od 3. leta. Igrače v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, vašim najmlajšim bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo z njimi preizkusili domača opravila, kuhali, prali, pospravljali in se naučili likati kot to počnejo njihovi starši. Zabavali pa se bodo tudi pri igri trgovcev in kupcev, se naučili voditi lastno trgovino in blago prodajati svojim sorojencem in prijateljem. Igre vlog vaših otrok bodo s temi igračami še bolj pristne, s tem pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko, logično razmišljanje, se približevali svetu odraslih in izboljševali svoje jezikovne veščine.

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov 100 cm

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pa tudi pri pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo dečke in deklice očaral že na prvi pogled.

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za sodavico, korito za pomivanje posode, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Trgovina mešano blago Maxi Market Smoby s hladilnikom, elektronsko blagajno in čitalnikom ter 50 dodatki

Otroška trgovina Maxi Market z mešanim blagom je moderna igrača, francoskega proizvajalca Smoby, primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Trgovinica je narejena v čudovitih barvnih odtenkih rdeče, bele, sive, zelene in modre, zahvaljujoč katerim bo poživila vsako otroško sobico. Trgovina z mešanim blagom za otroke ima blagajno z delujočim kalkulatorjem, tehtnico za tehtanje blaga, plačilni terminal, čitalec kreditnih kartic in elektronski čitalec kod blaga, ki po pritisku na tipko zasveti in daje zvoke. Je mala replika pravega trgovine z mnogo izdelki, med katerimi bodo otroci našli različne škatlice, kolačke, žemljice, sadje in zelenjavo. Mali prodajalci imajo na voljo dovolj prostora za shranjevanje in tudi hladilnik, da se hrana ne bi pokvarila.

Vrednost blaga lahko izračunajo neposredno na kalkulatorju, kasneje pa se pojavi na ekranu. V trgovinici lahko plačate s kreditno kartico s pomočjo plačilnega terminala, iz katerega kasneje dobijo račun s seznamom kupljenega blaga. Kovanci in bankovci imajo svoje mesto na integrirani blagajni na blagajniškem pultu. Z igro trgovini se bodo otroci seznanjali s principom računanja in razumevanja vrednosti denarja. Pri nakupovanju lahko otroci blago pospravijo v nakupovalno košarico na koleščkih kot v pravi trgovini, saj morajo tudi tu v voziček vstaviti kovanec. V otroški trgovinici se nahaja kar 50 dodatkov. Otroški Maxi Market za otroke je visok 90 cm, njegove skupne dimenzije pa so: 83*60*90 cm. Za zvočne in svetlobne efekte je treba vstaviti 2 bateriji: 1 x LR57, 1 x CR2032, ki sta del kompleta. 

Živila s posodo za kuhinjice 100% Chef Écoiffier s hrano sadjem in zelenjavo 100 delni set od 18 mes

Živila s posodo za kuhinjice 100% Chef, francoskega proizvajalca Écoiffier predstavljajo odlično darilo za otroke od 18. meseca starosti, ki se radi igrajo kuharje. V bogatem 100-delnem setu dodatkov bodo otroci našli lonce za kuhanje, ponvico, hrenovke, ribice, piščanca za peko, krožničke, pribor, skodelice, zajemalke, različne vrste sadja in zelenjave, kolačke, kuhinjsko posodo in še številne druge kuhinjske pripomočke, ki bodo izpolnili vse zahteve zahtevnih kuharskih mojstrov. 

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.