Komplet elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby in elektronska trgovina z vozičkom in živili

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko, elektronska trgovinica z vozičkom in živila bodo razveselili vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo vloge. Igrače v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, vašim najmlajšim bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo z njimi preizkusili domača opravila, kuhali, prali, pospravljali in se naučili likati kot to počnejo njihovi starši. Zabavali se bodo pri igri trgovin, odprli lasten supermarket z nakupovalnim vozičkom in kupcem prodajali bogato izbiro izdelkov. Igre vlog vaših otrok bodo s temi igračami še bolj pristne, s tem pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko, logično razmišljanje, se približevali svetu odraslih in izboljševali svoje jezikovne veščine.

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pa tudi pri pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo dečke in deklice očaral že na prvi pogled.

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za sodavico, korito za pomivanje posode, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Elektronska trgovina z vozičkom Supermarket Smoby tehtnica s funkcionalno blagajno in skenerjem 42 dodatkov

Elektronska trgovina Supermarket, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno izbiro darila za vse otroke od 3. leta starosti. Supermarket je proizveden v čudovitih barvnih odtenkih sive, zelene, bele in rdeče barve s katerimi bo poživil vsako otroško sobico. Trgovina razpolaga z blagajno s funkcionalnim kalkulatorjem, mehansko tehtnico za tehtanje blaga, plačilnim terminalom, uro, mikrofonom in elektronskim skenerjem blaga, ki po pritisku na tipko zasveti in daje zvoke. Je mala replika pravega supermarketa s številnimi izdelki, ki jih bodo otroci položili na police in v zaboje. Ceno blaga lahko otroci izračunajo na kalkulatorju in pokazala se jim bo na ekranu.

V trgovinici lahko plačate s kreditno kartico s pomočjo plačilnega terminala, iz katerega kasneje dobijo račun s seznamom kupljenega blaga. Kovanci in bankovci imajo svoje mesto na integrirani blagajni na blagajniškem pultu. Z igro trgovini se bodo otroci seznanjali s principom računanja in razumevanja vrednosti denarja. Pri nakupovanju lahko otroci blago pospravijo v nakupovalno košarico na koleščkih kot v pravi trgovini, saj morajo tudi tu v voziček vstaviti kovanec. V otroški trgovinici je 42 dodatkov, med katerimi so škatlice s testeninami, sadje, zelenjava, kolački, pijača, kovanci in bankovci. Mere trgovinice znašajo 70*60*90 cm, skupna višina pa je 90 cm. Elektronski modul deluje na 1 LR54 baterijo (del paketa) in 2 LR03/AAA, ki nista priloženi kompletu.

Živila za kuhinjice v zaboju 100% Chef Ecoiffier s 75 dodatki od 18 mes

Živila za kuhinjice v zaboju 100% Chef je izjemni set dodatkov za kuhinjo, primeren za otroke od 18. meseca. Med 75 dodatki se nahajajo jogurti, makaroni, rogljički, vaflji, sladoled, makroni, pomaranče, jagode, hruška, grozdje, breskev, gobe, toasti, doza za kečap, doza z vodo, hrenovke, različne vrste zelenjave, sardine, konzerve, pečen piščanec, solata in mnogo drugega. Skupaj z njimi se bodo dečki in deklice še raje igrali igre poklicev, zahvaljujoč temu dodatkom pa si bodo dopolnili zaloge v svojih kuhinjicah, restavracijah, trgovinicah in kavarnah. Z dodatki se bodo lahko igrali tudi samostojno, zahvaljujoč odličnemu zaboju pa bodo dodatke tudi pospravili in se tako naučili redoljubja. Posamezna plastična živila so izjemno realistična, njihove vesele barve pa spodbujajo razvoj domišljije in ustvarjalnosti.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.