Komplet kuhinja z zvoki Cherry Kitchen Green Smoby s trgovino Fresh Market z bio živili

Opis izdelka

Kuhinja z zvoki Cherry Kitchen Green in trgovina Fresh Market z bio živili, francoskega proizvajalca Smoby bosta navdušili vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo igre vlog. Brezčasni set igrač ponujamo po ugodni ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo ob nakupu prihranili. Igrače Smoby se ena drugi barvno in dizajnersko lepo podajo, v otroški sobici bodo ustvarile ustvarjalno in veselo vzdušje. Otroci se bodo igrali poklice trgovcev in kuharjev, razvijali svoje trgovske spretnosti, se naučili delati s kuhinjskimi pripomočki in si pri igri s prijatelji in sorojenci izboljševali tudi komunikacijske spretnosti in pridobivali samozavest.

Kuhinja z zvoki Cherry Kitchen Green Smoby z jedilno mizo in hladilnikom ter 25 dodatki

Elektronska kuhinja Cherry Kitchen Green, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo kuharske mojstre. Stilski francoski dizajn v zeleni barvi bo navdušil dečke in deklice. Zabavajo se lahko s kuhinjsko uro in podaljšanim pultom, ki bo otrokom služil kot jedilni kotiček. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je prijetna na dotik. Dostopna je z več strani, zato se bodo z njo hkrati lahko igrali tudi bratci, sestrice in prijatelji, njen zadnji del pa je okrašen s čudovito sličico s kuhinjskim motivom.

Kuhinja razpolaga s pečico za peko, hladilnikom, kavomatom z zamenljivimi kapsulami in štedilnikom, ki daje zvok ob pripravi hrane. Kuharji se pri kuhanju lahko zanesejo na set 25 dodatkov, med katerimi se nahajajo lonec s pokrovko, ponev, žličke, nožki, vilice, krožnički, kozarčki, skodelice, škatlica s testeninami, mleko, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka, razveselili pa se bodo tudi ribice in steaka. Kuhinja ponuja otrokom tudi dovolj prostora za shranjevanje dodatkov. Stabilna kuhinja stoji na trdnem podstavku, njene mere znašajo 67*32*96 cm, kjer skupna višina delovnega pulta meri 49 cm.

Trgovina Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby z dozirnikom za kosmiče in elektronskim skenerjem ter 43 dodatki

Trgovina Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market francoskega proizvajalca Smoby je moderna trgovinica, s katero se bodo igrali dečki in deklice od 3. leta starosti. Trgovina v čudoviti rjavo zeleni barvi je replika prave trgovine s sadjem in zelenjavo, ki otrokom ponuja odlične možnosti igre. Vgrajena elektronska blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, pri tehtanju blaga pa se lahko zanesejo na mehansko tehtnico. Kupci bodo lahko plačali v gotovini ali s plačilno kartico, pri čemer bodo uporabili plačilni terminal, od tam pa lahko vzamejo tudi račun in preverijo skupno ceno blaga. Fresh market je opremljen tudi z mikrofonom in elektronskim skenerjem, ki pri skeniranju blaga daje zvok in sveti.

Trgovinica ima tudi uro, ki je nameščena nad kavnim avtomatom, poleg nje pa je napis odprto ali zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga malček menjuje glede na svoj odpirali čas. Pod uro je nameščen mehanski dozirnik kosmičev s škatlo. BIO trgovina otrokom ponuja set 43 dodatkov, med katerimi so tudi škatle s testeninami, kosmiči, piškoti, mlekom, različne vrste sadja in zelenjave, pijača, škatlice, jogurti, replike bankovcev in kovancev, skener, košarica in plačila kartica. Mere BIO trgovinice znašajo 70*60*90 cm, kjer je skupna višina 90 cm. Elektronski modul deluje na 1 LR54 baterijo (del paketa) in 2 x LR03/AAA, ki nista priloženi kompletu.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost67*32*96 cm
Skupna višina96 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Skupna dolžina67 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,3 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.