Komplet rastoča kuhinja s tekočo vodo in mikrovalovko Tefal Evolutive Smoby in hišica za dojenčka Violette Baby Nurse ter trgovina Maxi Market z elektronskimi funkcijami

Opis izdelka

Rastoča kuhinja s tekočo vodo in mikrovalovko Evolutive, hišica za dojenčke Violette in trgovina Maxi Market s funkcijami predstavljajo brezčasni set igrač, ki je primeren za dečke in deklice od 3. leta starosti. Set igrač ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu in barvi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico. Otroci se bodo z njimi igrali igre poklicev, zahvaljujoč čemur se bodo približali svetu odraslih in razvijali svojo logično mišljenje, domišljijo in predstavnost. Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom veselje z igračami najvišje kakovosti in originalnega videza.

Rastoča kuhinja s tekočo vodo in mikrovalovko Tefal Evolutive Gourment Smoby rdeča s čarobnimi mehurčki in 43 dodatki

Elektronska kuhinja Tefal Evolutive Gourment je najnovejša kuhinja, ki raste skupaj z otrokom od 3. do 8. leta starosti. Najmodernejši francoski dizajn v rdeči in beli barvi je popolnoma prilagojen potrebam malih kuharjev, ki se bodo zabavali z mnogimi pripomočki. Ne manjka niti tekoča voda, elektronska mikrovalovka z zvočnimi učinki, zagotovo pa jih bo razveselil tudi lonec z mehurčki ter okrogel jedilni kotiček s stolčkom Kidstool.

Zahvaljujoč priloženim podstavkom z višino 8 cm lahko višino kuhinje nastavite po otrokovih potrebah. Višina kuhinjskega pulta znaša 51 cm, po namestitvi podstavkov pa kar 59 cm. Tej izboljšavi bodo hvaležni predvsem starši, ki imajo več otrok različne starosti. Tekoča voda se sprosti s pritiskom na gumb in je rešena s sistemom neprekinjenega kroga, tako da teče v pomivalno korito in steče nazaj v zbiralnik. Dečki in deklice se bodo razveselili tudi pečice za peko, hladilnika, štedilnika s kuhalno ploščo ter tudi knjige receptov s sličicami, nameščena neposredno pod kavnim avtomatom s kapsulami.

V setu se nahaja kar 43 dodatkov, kjer bodo mali kuharji našli tudi testenine, ki pri temperaturi nad 18 °C postanejo čudovito rumeni, kot pri pravem kuhanju. Odličen dodatek je tudi narezano korenje, riba, steak in priročna ponvica za palačinke. Med pripomočki se nahajajo tudi žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, jajček, kolaček, različne kapsule za kavomat, steklenička kečapa, gorčice, škatlica s testeninami, mleko, solnica, poprnica, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka. Priložene kocke ledu lahko dozirajo neposredno iz aparata za led, s značilnim zvokom cric-cric.

Hiška za dojenčka Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby trokrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Violette z izdaje Baby Nurse je čudovita igrača, primerna za otroke že od 3. meseca starosti. Rožnati igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, srednji del hiške tvori kopalnica z rožnato banjico in prho ter previjalno mizico z modnim vzorcem. Zadnjo steno tvori okvir za fotografijo, okrašen s srčki, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom.

Levo krilo je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male hitro segrele dojenčkovo hrano. Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički, za slajše sanje dojenčka. Nočna lučka za dojenčkovo glavico daje ponoči prijetne in nemoteče zvoke ter fluorescentno lučko. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in posteljico namestite na otrokovo, da bosta lahko skupaj tudi spala. Dojenček ni del paketa.

Trgovina mešano blago Maxi Market Smoby s hladilnikom, elektronsko blagajno in čitalnikom ter 50 dodatki

Otroška trgovina Maxi Market z mešanim blagom je moderna igrača, francoskega proizvajalca Smoby, primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Trgovinica je narejena v čudovitih barvnih odtenkih rdeče, bele, sive, zelene in modre, s katerimi bo poživila vsako otroško sobico. Trgovina z mešanim blagom za otroke ima blagajno z delujočim kalkulatorjem, tehtnico za tehtanje blaga, plačilni terminal, čitalec kreditnih kartic in elektronski čitalec kod blaga, ki po pritisku na tipko zasveti in daje zvoke. Je mala replika pravega trgovine z mnogo izdelki, med katerimi bodo otroci našli različne škatlice, kolačke, žemljice, sadje in zelenjavo. Mali prodajalci imajo na voljo dovolj prostora za shranjevanje in tudi hladilnik, da se hrana ne bi pokvarila.

Vrednost blaga lahko izračunajo neposredno na kalkulatorju, kasneje pa se pojavi na ekranu. V trgovinici lahko plačate s kreditno kartico s pomočjo plačilnega terminala, iz katerega kasneje dobijo račun s seznamom kupljenega blaga. Kovanci in bankovci imajo svoje mesto na integrirani blagajni na blagajniškem pultu. Z igro trgovini se bodo otroci seznanjali s principom računanja in razumevanja vrednosti denarja. Pri nakupovanju lahko otroci blago pospravijo v nakupovalno košarico na koleščkih, kot v pravi trgovini, saj morajo tudi tukaj v voziček vstaviti kovanec. V otroški trgovinici se nahaja kar 50 dodatkov. Maxi market je opremljen tudi z mikrofonom in priročno uro.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost134*45*101 cm
Skupna višina101 cm
Višina delovne površine51 - 59 cm
Dimenzije paketa76*24*80 cm
Skupna dolžina134 cm
Nastavljiva višinaDa
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
EmbalažaDa
Teža10,0 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 not included /// 2 x AA/LR06 not included
Barvačervená
Nabor izdelkovDa
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …