Komplet rastoča kuhinja s tekočo vodo Tefal Evolutive Grand Chef Smoby in traktor Claas Farmer na pedale s prikolico in tablo

Opis izdelka

Rastoča kuhinja s tekočo vodo Tefal Evolutive Grand Chef in traktor Claas Farmer s prikolico ter magnetna tabla predstavljajo čudoviti set igrač, ki je primeren za vse otroke od 3. leta starosti. Set igrač ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu in barvi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico. Otroci se bodo z njimi igrali kuharje, traktoriste in umetnike, se približali svetu odraslih in razvijali svojo logično mišljenje, domišljijo in predstavnost. Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša otrokom igrače najvišje kakovosti prvovrstnega videza.

Kuhinja s tekočo vodo z možnostjo povišanja Tefal Evolutive Grand Chef Smoby rdeča s čarobnimi mehurčki in 43 dodatki

Elektronska kuhinja Tefal Evolutive Grand Chef, francoskega proizvajalca Smoby je brezčasna kuhinjica, ki raste skupaj z otrokom od 3. do 8. leta starosti. Francoski dizajn v rdeči in beli barvi bo očaral vsakega malega kuharja. Otroci se bodo igrali z mnogimi dodatki, med drugim se bodo zabavali s tekočo vodo, čarobnim loncem z mehurčki in svoje jedi okušali na jedilnem kotičku s stolčkom Kidstool.

Z rastočo kuhinjico se bodo otroci igrali še leta in leta – s priloženimi podstavki z višino 8 cm lahko višino kuhinje nastavite po otrokovih potrebah. Višina kuhinjskega pulta znaša 51 cm, po namestitvi podstavkov pa kar 59 cm. Tej izboljšavi bodo hvaležni predvsem starši, ki imajo več otrok različne starosti. Tekoča voda se sprosti s pritiskom na gumb in je rešena s sistemom neprekinjenega kroga tako, da steče v pomivalno korito in nazaj v zbiralnik. Dečki in deklice se bodo zabavali tudi s pečico za peko, hladilnikom, štedilnikom in kuhalno ploščo ter tudi s knjigo receptov s sličicami, nameščeno neposredno pod kavnim avtomatom s kapsulami.

Bogati set pripomočkov vsebuje kar 43 dodatkov, kjer bodo mali kuharji našli tudi testenine, ki pri temperaturi nad 18 °C postanejo čudovito rumeni, kot pri pravem kuhanju. Otroci si pri pripravi kosila lahko lastnoročno narežejo korenje, popečejo ribo, steak ali pa svoje spretnosti preverijo s ponvijo za obračanje palačink. Med pripomočki se nahajajo tudi žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, jajček, kolaček, različne kapsule za kavomat, steklenička kečapa, gorčice, škatlica s testeninami, mleko, solnica, poprnica, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka.

Traktor na pedale Claas Farmer XL Žaba Smoby s prikolico zelen

Traktor Claas Farmer XL je odlično otroško vozilo, ki bo izpolnilo sanje vsakega dečka. Traktor Smoby ima realističen dizajn in je izdelan le iz najkakovostnejših materialov. Primeren je za otroke od 3. leta starosti. Zeleno-črna barva in masivna konstrukcija mu dajeta realistično noto. Otroški traktor na pedala otroci obvladujejo preprosto, s potiskanjem na pedala in s pomočjo volana. Na volanu je hupa, s katero mali traktoristi naznanijo svoj prihod. Vožnja na otroškem traktorju je izredno udobna, zahvaljujoč nastavljivemu sedežu. Sedež je ergonomsko oblikovan, otroci se ne bodo utrudili niti med dolgim sedenjem.

Odličen dodatek traktorja Smoby je tudi prikolica, na katero lahko otroci naložijo svoj tovor. Prikolica ima 2 kolesi, po želji jo lahko tudi snamete. Traktor ima verižni pogon, njegova nosilnost pa znaša 30 kg. Višina sedeža je 37 cm, torej otrok sedi visoko nad tlemi. Dolžina traktorja je 141 cm. Ima trdno plastično ogrodje. Kolesa traktorja so obvladljiva s pomočjo volana, prav tako kot na resničnem traktorju. Vožnja na traktorju s pedali je zabavna igra, vendar pomaga tudi pri fizičnem razvoju otroka. S poganjanjem na pedala bodo krepili mišice na nogah. Igra s traktorjem prav tako razvija otroško domišljijo in predstavnost.

Magnetna tabla Activity Smoby dvostranska zelena

Otroška magnetna tabla je idealna tabla za pisanje in risanje, za dečke in deklice od 3. leta starosti. Ker se magnetna tabla lahko obesi, je idealna za otroško sobico za pisanje zapiskov in nalog, ali pa je tudi za kuhinje kot tabla za različne zaznamke. Je dvostranska, kar je velika prednost. Na eno stran lahko otroci rišejo s kredo, po drugi strani pa z zbrisljivim flomastrom. Druga stran otroške table je magnetna, tja lahko otroci položijo magnetke ali pa nalepijo snemljive nalepke. Mere otroške magnetne table znašajo 47*1*47 cm.

Otroška tabla je odličen pripomoček za otroke v predšolskem obdobju in zgodnjem šolskem obdobju, kjer lahko vadijo šolsko snov ali pa si zapisujejo beležke. Zahvaljujoč možnosti obešanja se lahko enostavno prestavlja in jo imajo otroci lahko stalno pred očmi. Skupaj z izdelkom prejmete še dodatke, kot sta na primer pisalo, ki se preprosto izbriše in držalo za njegovo pritrditev. Otroci lahko na tablo rišejo in tudi ustvarjajo različne sličice s pomočjo magnetkov. 

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost134*45*101 cm
Skupna višina101 cm
Višina delovne površine51 - 59 cm
Dimenzije paketa76*24*80 cm
Skupna dolžina134 cm
Nastavljiva višinaDa
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,1 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.