Komplet elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby in tabla za risanje z magnetnimi črkami in številkami

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko, tabla za risanje in magnetki skupaj ustvarjajo odličen igralni kotiček za otroke od 3. leta starosti. Igrače v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, vašim najmlajšim bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo z njimi preizkusili domača opravila, kuhali, prali, pospravljali in se naučili likati kot to počnejo njihovi starši. S priročno šolsko tablo se bodo zabavali pri igrah učiteljev in učencev, spoznavali nove črke in številke, risali risbice in razvijali svoj umetniški talent. Igre vlog vaših otrok bodo s temi igračami še bolj pristne, s tem pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko, logično razmišljanje, se približevali svetu odraslih in izboljševali svoje jezikovne veščine.

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pri pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo otroke očaral že na prvi pogled. 

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za sodavico, korito za pomivanje posode, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Tabla za risanje in magnetki Evolutiv Board Smoby po višini nastavljiva dvostranska s prostorom za shranjevanje a 80 dodatkov

Tabla za risanje Evolutiv Board, vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby je kakovostna dvostranska tabla, ki raste skupaj z otroci od 3. leta starosti. Izdelana je iz trdne kovinske konstrukcije in trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Otroci lahko eno stran lahko na tablo pišejo s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem obrišete s krpo ali gobo. Magnetno tablo lahko po višini nastavite glede na otrokove potrebe. Pod tablo je prostoren predalček z razdelki za shranjevanje pripomočkov, pisal, flomastrov, kred in magnetkov.

Na otroke čaka set 80 dodatkov, med katerimi bodo našli magnetne črke, številke, znake, flomaster, barvne krede in gobo. Tabla je čudovite zelene barve z oranžnimi detajli, tako da je primerna za dečke in deklice. Z njo se bodo igrali še leta in leta, medtem ko se bodo zabavali in hkrati oblikovali svoje prve besede, računali svoje prve račune in si razvijali logično mišljenje. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju. Zahvaljujoč mnogim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju.

Magnetne črke ABC in Številke z znaki Smoby barvne 72 kom od 3 leta

Magnetne črke ABC in številke z znaki, francoskega proizvajalca Smoby bodo presenetile in razveselile vse otroke že od 3. leta starosti dalje. Set črk za tablo je sestavljen iz 72 številk, črk in znakov iz prvorazredne umetne mase z magneti. Otroci lahko iz magnetnih črk na tabli računajo svoje prve račune in se na igriv način učijo abecedo. Magnetne črke v zeleni, modri in rdeči barvi so prilagojene malih otroškim rokicam in pomagajo otrokom v predšolskem in mlajšem šolskem obdobju pri učenju črk in številk. Z rokovanjem z majhnimi črkami se razvijajo fina motorika, ročne spretnosti, koncentracija in spomin.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.