Komplet elektronska kuhinja Tefal Studio 360° Smoby in dodatki za kuhinjo 100% Chef

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal Studio 360° z zvoki in 100-delni set dodatkov je odličen set igrač za vse male kuharje in kuharice od 3. leta starosti. Set igrač po akcijski ceni ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu in barvi lepo podajo, z njimi se bo igralo več otrok hkrati, sorojenci in prijatelji. Z njimi se bodo igrali kuharje, se približali svetu odraslih in razvijali svojo logično mišljenje, domišljijo in predstavnost. Francoski znamki Smoby in Écoiffier že leta in leta prinašata otrokom igrače najvišje kakovosti s prvovrstnim videzom.

Elektronska kuhinja Tefal Studio 360° Smoby s kuhinjskimi zvoki, čarobnimi živili in 27 dodatki

Elektronska kuhinja Tefal Studio 360°, francoskega proizvajalca Smoby je moderna kuhinja za male kuharje in kuharice od 3. leta starosti. Vrhunski francoski dizajn v barvi terakote bo všeč vsem malim kuharjem, ki se bodo odlično zabavali tudi z bogatim setom 27 dodatkov. Med pripomočki se nahajajo žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, različne kapsule za kavomat, škatlica s testeninami, mleko, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka. Izjemno jih bodo razveselila tudi čarobna živila, ponvica za obračanje palačink in originalne testenine ter zvočni učinki pri kuhanju.

Dečki in deklice se bodo zabavali s pečico, hladilnikom, aparatom za gaziranje pijač, štedilnikom s kuhalnikom, na katerem lahko na ponvici pripravijo popečeno ribo in steak ter v loncu opazujejo čarobne testenine, ki čudežno spremenijo svojo prostornino. Kuhinja ponuja dovolj prostora za igro več otrok skupaj, prijateljev in sorojencev. Stena na zadnji strani je okrašena s kuhinjskimi motivi, ki naredijo igro še bolj stvarno in ustvarijo posebno vzdušje. 

Dodatki za kuhanje 100% Chef Écoiffier 100-delni set sadja, zelenjave in živil s posodo od 18 meseca

Dodatki za kuhanje 100% Chef predstavljajo popolno darilo za otroke od 18. meseca starosti, ki se radi igrajo kuharje. V bogatem 100-delnem setu dodatkov bodo otroci našli lonce za kuhanje, ponvico, hrenovke, ribice, piščanca za peko, krožničke, pribor, skodelice, zajemalke, različne vrste sadja in zelenjave, kolačke, kuhinjsko posodo in še mnogo drugih kuhinjskih pripomočkov, ki bodo izpolnili vse zahteve vseh pravih kuharjev. Zahvaljujoč pestrim barvam in realistični zasnovi, ti kuhinjski dodatki spodbujajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, mali navihanci pa si bodo lahko izmišljali različne recepte in načine, kako najbolje pripraviti okusno kosilo za svoje najbližnje. Je kakovosten set iz delavnice francoskega proizvajalca Écoiffier, ki izpolnjuje najvišje evropske predpise.

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost48*47*99 cm
Skupna višina99 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Skupna dolžina48 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,0 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.