Komplet elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby in elektronski simulator vožnje V8 Driver in pokončni sesalnik

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko, pokončni sesalnik in elektronski simulator vožnje V8 predstavljajo odličen set igrač za vse otroke od 3. leta. Igrače v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, vašim najmlajšim bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo z njimi preizkusili domača opravila, kuhali, prali, sesali in se naučili likati kot to počnejo njihovi starši. Zabavali se bodo tudi pri igrah dirk, preizkusili svojo spretnost pri vožnji na simulatorju vožnje z odličnimi funkcijami. Igre vlog vaših otrok bodo s temi igračami še bolj pristne, s tem pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko, logično razmišljanje, se približevali svetu odraslih in izboljševali svoje jezikovne veščine.

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pa tudi ob pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo otroke očaral že na prvi pogled. 

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za sodavico, korito za pomivanje posode, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Simulator vožnje V8 Driver Smoby elektronski z zvokom in lučko

Simulator vožnje Smoby V8 Driver je moderni in priljubljeni elektronski simulator dirke, ki je primeren za dečke od 3. leta starosti. Otroški avtomobilski simulator je odlična igrača za male dirkače in vse ljubitelje vožnje in avtomobilov. Je iz izredno kakovostne in trdne konstrukcije iz trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Dečki se bodo na simulatorju vožnje zabavali ure in ure, saj vsebuje mnogo funkcij, ki spodbujajo otroško domišljijo, predstavnost in motorične sposobnosti.

Dečki se lahko veselijo elektronskega volana, mehanskih pedal, barvno osvetljenega ekrana, simulacije hitre vožnje, udarcev, nesreč, vzvratne vožnje in še mnogo drugih zvočnih in svetlobnih efektov. Skupaj daje simulator več kot 10 različnih zvokov. Na armaturni plošči je ekran, ki kaže zemljevid poti dirke. Tam so tudi merilnik hitrosti, tipke za prižiganje luči, hupa in tipka za pospeševanje. Fantje se bodo med tekmovanjem na simulatorju počutili kot v kabini resničnega dirkalnega avtomobila.

Pokončni sesalnik elektronski Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s pravim zvokom in lučko s kroglicami

Sesalnik Rowenta Air Force Vacuum Cleaner, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za otroke od 3. leta starosti, ki se lahko veselijo zabavnega sesanja prahu in umazanije v svoji sobici. Pokončni sesalnik za otroke daje zvoke in sveti, zahvaljujoč temu pa je igra stvarna. Zasnovan je v elegantni sivo turkizni barvni kombinaciji, s katerim se bodo otroci igrali odrasle in na igriv način pridobivali občutek za odgovornost in dobre navade pri pospravljanju. Igra s sesalnikom je za majhne otroke popolnoma varna, za njegovo izdelavo je bila uporabljena le kakovostna plastika brez ostrih robov. Dolžino sesalnika lahko otroci prilagodijo po svojih potrebah.

Pri prižigu sesalnika LED lučka opozori na to, da je sesalnik prižgan in otroci se lahko veselijo tudi zvoka sesanja. Posodo za prah in umazanijo lahko po koncu sesanja odprejo in izpraznijo – sestavljajo pa jo tudi kroglice, ki pri igri ustvarjajo še bolj pristna doživetja. S svojimi dimenzijami 75*15*8 cm in nizko težo je primerna in zanimiva igrača za vse otroke, ki želijo pomagati pri hišnih opravilih. Z njo se bodo učili odgovornosti, približali svetu odraslih in izboljšali svoje motorične in gibalne spretnosti. Otroški sesalnik je replika pravega sesalnika in nima možnosti sesanja. Elektronski modul deluje na 3 baterije tipa LR6, ki niso priložene setu.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.