Komplet elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby in elektronska mikrovalovka z mešalnikom, loncem na pritisk toasterjem grelnikom in kavomatom

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko, elektronska mikrovalovka in kuhinjski aparati sestavljajo odličen set igrač za vse otroke od 3. leta. Igrače v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, vašim najmlajšim bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo z njimi preizkusili domača opravila, prali, pospravljali in se naučili likati kot to počnejo njihovi starši. Pri igri kuharjev se bodo prijetno zabavali in se naučili, kako pravilno uporabljati različne kuhinjske aparate in dodatke. Igre vlog vaših otrok bodo s temi igračami še bolj pristne, s tem pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko, logično razmišljanje, se približevali svetu odraslih in izboljševali svoje jezikovne veščine.

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pa tudi pri pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo dečke in deklice očaral že na prvi pogled.

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za sodavico, korito za pomivanje posode, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Mikrovalovka z zvokom in lučko Tefal Electronic Microwave Smoby elektronska z rogljičkom in “cric-crac” gumbkom sivo-olivno zelena

Elektronska mikrovalovka Tefal Microwave francoskega proizvajalca Smoby je izjemni dodatek za otroške kuhinjice, s katerim se bodo igrali dečki in deklice od 3. leta starosti. Mikrovalovka v moderni sivo beli barvi z olivno zelenimi detajli ponuja otrokom zvočne in svetlobne učinke, tako da bo otroška igra kuharskih mojstrov še bolj pristna. Veselijo se lahko tudi dodatkov – na voljo imajo tudi krožniček z rogljičkom, ki ga lahko otroci pogrejejo v mikrovalovki. Mikrovalovka je opremljena tudi z vrtljivim gumbom, ki daje mehanski zvok cric-crac. Mere izdelka so 24*13*19 cm in deluje na 2 bateriji tipa AA/LR6, ki nista priloženi kompletu.

Ročni mešalnik Tefal Whisk Express Smoby z metlicami sivo olivno zeleni

Ročni mešalnik Tefal Whisk Express francoskega proizvajalca Smoby je izjemna igrača za vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo kuharje. Ročni mešalnik v elegantni temnosivi barvi z olivno zelenimi detajli predstavlja odličen dodatek za vsako otroško kuhinjo. Dečki in deklice se lahko veselijo pristne uporabe mešalnika, predvsem zaradi 2 metlic, ki ju namestijo na mešalnik in pritisnejo na gumb z zvokom cric-cric, zahvaljujoč katerem se metlice lahko mehansko gibljejo. Mešalnik je proizveden iz trdne in trpežne umetne mase, za boljši oprijem je ergonomsko oblikovan. Ob strani je logotip znamke mini Tefal. 

Lonec na pritisk Tefal Clipso Pressure Cooker Smoby s sistemom za odpiranje sivo olivno zeleni

Lonec na pritisk Tefal Clipso Pressure Cooker, francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Lonec na pritisk v elegantni temno sivi barvi z olivno zelenimi detajli bodo uporabili otroci pri igri kuharjev. Lonec je opremljen s priročnim sistemom za odpiranje, zahvaljujoč kateremu ga bodo otroci odpirali z gumbi, ob tem pa jih bo razveseljeval tudi mehanski zvok cric-cric. Lonec na pritisk je proizveden iz trdne in trpežne umetne mase, za boljši oprijem je ergonomsko oblikovan. Ob strani je logotip znamke mini Tefal. Mere otroškega lonca na pritisk znašajo 19*13*12 cm.

Toaster Tefal Toaster Express Smoby z dvema kruhkoma in mehanizmom sivo-olivno zeleni

Toaster z 2 kruhkoma Tefal Toaster Express francoskega proizvajalca Smoby je lahko edinstveno darilo za vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo kuharje. Toaster v elegantni temno sivi barvi z olivno zelenimi detajli bo otroke zabaval pri igri v kuhinji. Opekač je opremljen s priročnim mehanizmom, ki poskrbi, da kruhki po pritisku na gumb skočijo ven kot pri pravem toasterju. Mešalnik je proizveden iz kakovostne umetne mase, za boljši oprijem je ergonomsko oblikovan. Ob strani je logotip znamke mini Tefal. Mere otroškega toasterja znašajo 15*6*8 cm. 

Grelnik za vodo Tefal Kettle Express z mehanskim zvokom sivo-olivno zelena

Grelnik Tefal Kettle Express čudovite sive barve z olivno zelenimi detajli bo razveselil vse male kuharje in kuharice od 3. leta starosti. Moderni grelnik za vodo je odličen dodatek za vsako otroško kuhinjo, z njim pa se otroci lahko igrajo tudi samostojno. Odpirajoči grelnik z merilnikom je opremljen s tipko za odpiranje, ki po pritisku daje mehanski zvok, zahvaljujoč temu pa je igra kuharjev še bolj pristna. Proizveden je iz trpežne plastike, ki je žametna na dotik in nima ostrih robov in je zato varen za otroško igro. Ergonomski bel ročaj je prilagojen otroškim rokicam, za najboljšo igro.

Kavomat Tefal Coffee Express Smoby s filtrom in posodico za vodo sivo-olivno zeleni

Kavomat Tefal Coffee Expres stilske sivo bele barve z olivno zelenimi detajli predstavlja odlično darilo za dečke in deklice od 3. leta starosti, ki ga bodo uporabljali pri igri v otroški kuhinji ali pa se z njim samostojno igrali. Moderni kavomat je opremljen s filtrom in posodo za vodo in deluje pristno – otroci lahko vanj nalijejo potrebno količino vode, zaprejo pokrov in s pritiskom na tipko prefiltrirajo vodo v snemljivo posodo z ročajem. Vrhunski otroški kavomat je narejen iz kakovostne umetne mase z zaobljeni robovi, zahvaljujoč čemur je varen za otroke. Na zgornjem delu kavomata je logotip znamke mini Tefal.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.