Komplet elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby in kozmetična miza Frozen ter servirni voziček

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko, kozmetična mizica Frozen in servirni voziček sestavljajo originalni set igrač, s katerim se bodo zabavali vsi otroci od 3. leta starosti. Igrače v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, vašim najmlajšim bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo z njimi preizkusili domača opravila, kuhali, prali, pospravljali in se naučili likati kot to počnejo njihovi starši. Deklice in dečki bodo preizkusili delo kozmetika, odprli lasten kozmetični kotiček in s servirnim vozičkom prijateljem pripravili prijetno čajanko. Igre vlog vaših otrok bodo s temi igračami še bolj pristne, s tem pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko, logično razmišljanje, se približevali svetu odraslih in izboljševali svoje jezikovne veščine.

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pri pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo otroke očaral že na prvi pogled. 

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za sodavico, korito za pomivanje posode, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Kozmetična mizica in tabure Frozen Hairdresser 2in1 Smoby z ogledalom in 10 dodatki

Kozmetična mizica s taburejem Frozen, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja čudovito darilo za vse otroke, predvsem pa za deklice od 3. leta starosti. Čudovita modra mizica z ogledalcem in taburejem bo z motivom animiranega filma Ledeno kraljestvo 2 navdušila vaše najmlajše. Njena površina je okrašena s sličicami princesk Ane in Else, ki ju poznajo povsod po svetu. Del kozmetične mizice je tudi set 10 dodatkov: 3 prstančki, glavnik in glavniček, ogrlica, zapestnica, naglavni trak in 2 steklenički za parfum.

Vsi plastični elementi na kozmetični mizici imajo zaobljene robove s poudarkom na varnosti za vaše otroke. Del mizice je tudi nastavljivo ogledalo s pravljično nalepko, ki je izdelano iz kakovostnega materiala, varnega za vse otroke. Vse kozmetične pripomočke lahko malčki pospravijo v priročne predalčke pod ogledalom. Deklice se lahko do sitega naigrajo pri opazovanju svojega obraza, skrbijo za svoje lase in se s prijateljicami igrajo kozmetičarke ter se tako približujejo svetu odraslih.

Servirni voziček Frozen 2 Disney XL Tea Trolley Smoby s 17 dodatki

Servirni voziček Tea Trolley francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Voziček v modro beli barvi ponuja malim gostiteljicam bogati set 17 dodatkov, med katerimi bodo med drugim našle 2 skodelici, 2 kozarčka, 2 krožnička, 2 seta pribora, 2 kolačka, posodico za sladkor, mleko in čajnik. Vse pripomočke za čajanko lahko otroci postavijo na servirni pladenj, na katerem je Disneyjev motiv animirane risanke Ledeno kraljestvo 2, ki jo poznajo otroci po celem svetu. Na dodatkih so čudovite sličice pravljičnih junakov, Anne, Else in snežaka Olafa, ki v otrocih spodbujajo željo po pripovedovanju zgodb in fantastičnih doživetjih. 

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.