Komplet kuhinja z zvokom Bon Appetit Kitchen Grey Smoby s kozmetičnim kovčkom

Opis izdelka

Kuhinja z zvokom Bon Appetit in kozmetični kovček proizvajalca Smoby bosta razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo vloge. Brezčasni set igrač ponujamo po ugodni ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo ob nakupu prihranili. Igrače Smoby se ena drugi barvno in dizajnersko lepo podajo, v otroški sobici bodo ustvarile veselo vzdušje. Otroci se bodo igrali kuharje, se učili kuhati v lastni kuhinjici, ugotavljali, kako se uporabljajo kuhinjski pripomočki in v prostem času preizkusili poklic kozmetičark in frizerjev z odličnimi kozmetičnimi dodatki.

Kuhinja z zvokom Bon Appetit Kitchen Grey Smoby s pečico za peko in hladilnikom s 23 dodatki

Elektronska kuhinja Bon Appetit Grey, francoskega proizvajalca Smoby je moderna kuhinja, ki bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti. Brezčasni francoski dizajn v sivi barvi bo otroke navdušil že na prvi pogled. Veselijo se lahko tudi kuhinjske ure in originalnih zvokov pri kuhanju, zahvaljujoč katerim je igra s kuhinjico še bolj pristna. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je prijetna na dotik. Dostopna je z več strani, zato se bodo z njo hkrati lahko skupaj igrali bratci, sestrice in prijatelji. Del kuhinjice so priročna pečica za peko, hladilnik, kavomat z zamenljivimi kapsulami in štedilnik, ki daje zvok ob pripravi hrane.

Kuharski mojstri se pri kuhanju lahko zanesejo na set 23 dodatkov, med katerimi se nahajajo lonec s pokrovko, ponev, žličke, nožki, vilice, krožnički, kozarčki, skodelice, škatlica s testeninami, mleko, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka. Vsi detajli kuhinje so skrbno prilagojeni otroškim rokicam, otroci imajo na voljo tudi veliko prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Z igro si izboljšujejo fino motoriko, razvijajo komunikacijske veščine, pridobivajo občutek odgovornosti in se približujejo svetu odraslih. Mere kuhinje znašajo 53*33*96 cm, kjer skupna višina delovnega pulta meri 96 cm, višina delovnega pulta pa 49 cm. Elektronski modul deluje na 1 baterijo tipa CR2032.

Kozmetični kovček My Beauty Vanity 3in1 Smoby frizerstvo in kozmetika z manikiro s 13 dodatki

Kozmetični kovček My Beauty Vanity 3v1 francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti, ki se radi igrajo frizerke, vizažistke in manikerke. Kozmetični kovček v nežni modro rožnati barvi z napisom My Beauty Vanity v sebi skriva set 13 kozmetičnih dodatkov. Odprt kovček ponuja igralno površino z 2 premičnima stranskima predalčkoma, na katere si lahko pripravi potrebne kozmetične dodatke. Kozmetičen kovček z vzorcem rožic bo deklice zabaval leta in leta, razpolaga pa tudi z veliko prostora za shranjevanje, hkrati pa je opremljen tudi s priročnim ročajem.

Pri igri frizerjev, manikerjev in vizažistov se bodo otroci zanesli na ogledalo, v kateri bodo lahko preverili svoj videz po vsakem lepotičenju. Proizveden je iz kakovostnega materiala, varnega za najmlajše otroke. Set replik otroške kozmetike vsebuje 2 laka za nohte, 2 šminki, paleto senčil, maskaro, čopič, glavnik, okrasni trak, prstan in kozmetične stekleničke. Kovček vsebuje skriven odpirajoč predal in zahvaljujoč dvema praktičnima zaklepoma bodo zmeraj prepričani, da dodatki iz kovčka med prenašanjem ne bodo padli ven.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost53*33*96 cm
Skupna višina96 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Skupna dolžina53 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,2 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvašedá
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.