Komplet elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby in hišica za dojenčka elektronska ter globoki voziček

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem, likalno desko in elektronska hišica za dojenčka ter voziček sestavljajo originalen set igrač, ki bo razveselil otroke od 3. leta. Igrače v kompletu se ena drugi barvno lepo podajo, otrokom bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo z njimi preizkusili domača opravila, kuhali, prali, pospravljali in se naučili likati kot to počnejo njihovi starši. Prav tako se bodo v večfunkcijski hiški naučili skrbeti za dojenčka in ga na sprehod odpeljali v vozičku. Igre vlog bodo s temi igračami še bolj pristne, s tem pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko, logično razmišljanje, se približevali svetu odraslih in izboljševali svoje komunikacijske veščine.

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pa tudi ob pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo otroke očaral že na prvi pogled. 

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za sodavico, korito za pomivanje posode, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Hišica za dojenčka Cocoon Nursery Natur D'Amour Baby Nurse Smoby dnevni in nočni prostor z elektronskimi funkcijami 20 dodatkov

Hišica za dojenčka Cocoon Nursery Natur iz kolekcije Baby Nurse, francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. meseca starosti, ki rade skrbijo za svoje dojenčke. Večnamenska hiška z elektronskim modulom je sestavljena iz dnevnega dela in nočnega dela ter jedilnice. Zahvaljujoč temu, lahko otroci dojenčku priskrbijo popolno nego – v nočnem delu ga uspavajo in položijo v posteljico, v dnevnem pa mu priskrbijo vsakodnevno nego, ga skopajo, preoblečejo, umijejo zobke in izmerijo temperaturo ter ga na stolčku nahranijo. Center za nego dojenčka je zasnovan v čudovitih pastelnih barvah in je primeren za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm.

Del hišice je tudi set 20 dodatkov, zahvaljujoč katerim bo igra mamic še bolj pristna. Igrali se bodo z repliko kamere, elektronskim telefonom z melodijami, pleničko, stekleničko za hranjenje, krožničkom, stekleničko z merilnikom, stekleničko z mlekom, ščetko za zobe, mehanskim termometrom, kozarčkom otroške hrane, žličko in drugimi odličnimi dodatki. Najbolj pa bodo veseli prikupnega dojenčka, ki sestavlja del seta. Hišica za dojenčka ima veliko prostora za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo svoje dodatke in se tako naučijo ohranjati red in čistočo.

Globoki voziček s tekstilno prevleko Pram Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za 42 cm dojenčka višina ročaja 58 cm od 18 mes

Globoki voziček s tekstilno prevleko Pram Natur s kolekcije Baby Nurse, predstavlja odlično darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti dalje, ki lahko v njem vozijo dojenčka z velikostjo do 42 cm. Trdno kovinsko ogrodje v kombinaciji s trpežno plastiko zagotavlja vozičku varnost in visoko stabilnost. Deklice lahko v njem brez težav vozijo svojega dojenčka v notranjih in zunanjih prostorih. Udoben ergonomski ročaj je na višini 58 cm. Voziček je zasnovan v nežnih pastelnih barvah in vsebuje priročno strehico, ki bo dojenčka zaščitila pred slabim vremenom. Mere vozička znašajo 59*38*58 cm. Kakovostni tekstil lahko preprosto očistite z rahlo navlaženo krpo ali gobico.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.