Komplet kuhinja Frozen Smoby z bleščicami in čajni servis Frozen na pladnju

Opis izdelka

Komplet igrač, svetlomodre kuhinjice in čajnega seta Frozen je odličen in nežen set igrač, ki je primeren za vse male deklice. Igrača je zasnovana v priljubljenem pravljičnem motivu, ki ga dandanes po svetu obožujejo vse deklice – Ledeno kraljestvo. Kuhinja, zasnovana v svetlomodri barvi z mnogimi dodatki bo razveselila vsako princesko. K njej se odlično poda čajni set z ljubkim pladnjem, ki je idealen za pripravo stilske čajanke. Ta čudoviti set kuhinje in čajnega servisa na pladnju Frozen prihaja v cenovno ugodni ponudbi, zato ne odlašajte in ga priskrbite tudi svojim malčkom.

Kuhinja Frozen Smoby z bleščicami in 22 dodatki svetlomodra

Smoby otroška kuhinja z bleščicami Frozen je zasnovana v svetlomodri, rožnati in beli barvi, ki na otroke deluje pozitivno in spodbuja njihovo domišljijo. Višina pulta otroške kuhinje je 48 cm. Primerna je za otroke od 3. leta starosti. Otroci se bodo s kuhinjo igrali ure in ure. Zahvaljujoč 22 unikatnim dodatkom je pravljična kuhinja Frozen edinstvena igrača, s katero se bo rad igral vsak otrok. Med dodatke kuhinje spadajo kozarčki, pribor, krožniki in posodice za kuhanje. Kuhinja za otroke Smoby vsebuje vse, kar otroci potrebujejo za igro s kuhinjo. Na zgornjem delu kuhinje je ura, na straneh kuhinje pa so sličice glavnih junakinj iz risanke. 

Pult ima štedilnik in korito za pomivanje posode. Kuhinja ima veliko prostora za shranjevanje in poličk, kamor lahko otroci odložijo dodatke in kuhinjsko posodo. Barve bodo zdržale čudovito žive leta in leta uporabe. S kuhinjo se bo udobno igralo tudi več otrok skupaj. Z vzajemno komunikacijo si tako urijo komunikacijske spretnosti. Kuhinja za otroke Ledeno kraljestvo z bleščicami je dimenzij 48*32*90 cm. Višina pulta kuhinje tako znaša 48 cm, njena skupna višina pa je 90 cm. 

Servirni pladenj Frozen XL Tea Time Smoby s 17 dodatki vijoličen

Servirni pladenj s čajnim servisom Frozen je najnovejša igrača iz delavnice francoskega proizvajalca Smoby in bo razveselila vse male deklice od 3. leta starosti, ki si želijo prijetnih čajank s svojimi starši, ali pa svojimi prijateljicami ter se igrati prave princeske iz pravljic. Bel servirni pladenj s čajnim setom v vijoličnih odtenkih in motivom Ledenega kraljestva (Frozen) bo očaral vsako malo deklico, ki obožuje to čudovito animirano risanko.

Otroški servirni pladenj s čajnim setom je izdelan iz kakovostne plastike, ki je prijetna na dotik. Celotni 17-delni set vsebuje dodatke: čajnik s pokrovko, posodica za sladkor, lonček za mleko, 2 skodelici, 2 kozarčka, 2 žlički, 2 vilici, 2 nožka in 2 krožnička. Na dodatkih čajnega seta, kot tudi na pladnju se nahajajo zabavne dekoracije iz risanke Frozen. Otroška igrača pomaga pri razvoju predstavnosti in domišljije, otroci pa z njim urijo tudi svoje komunikacijske veščine.

Izdelki Smoby so visoko kakovostni in opremljeni z evropskimi certifikati kakovostiSmoby je ugleden francoski proizvajalec visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna za otroške ročice. Plastika je žametna na dotik. Vse otroške igrače proizvajalca Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami.  Z odličnim setom igrač Frozen boste zagotovo razveselili vsako deklico.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost48*32*90 cm
Skupna višina90 cm
Višina delovne površine48 cm
Dimenzije paketa47*15*65 cm
EmbalažaDa
Teža2,78 kg
Barvamodrá
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna