Komplet otroške kuhinje Frozen Smoby z bleščicami in porcelanasti set Frozen

Opis izdelka

Komplet igrač, kuhinje Frozen in seta kromirane posode je priljubljena kombinacija za male deklice od 3. leta starosti dalje, ki rade pomagajo svojim staršem pri kuhanju in peki. Kuhinja ima čudovit pravljični motiv Ledenega kraljestva, tako da jo bo zelo razveselil, z njo pa se bo igrala med dolgimi zimskimi večeri. Igrače Smoby se ponašajo z edinstvenim francoskim dizajnom, kakovostno izdelavo in pri otrocih razvijajo spretnosti in sposobnosti. Komplet igrač predstavlja odličen dodatek otroške sobe, s katerim se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Ujemite ponudbo cenovno ugodnega kompleta igrač. 

Otroška kuhinja Frozen Smoby z bleščicami in 22 dodatki svetlomodra

Smoby otroška kuhinja z bleščicami Frozen je zasnovana v svetlomodri, rožnati in beli barvi, ki na otroke deluje pozitivno in spodbuja njihovo domišljijo. Višina pulta otroške kuhinje je 48 cm. Primeren je za otroke od 3. leta starosti. Otroci se bodo s kuhinjo igrali ure in ure. Zahvaljujoč 22 unikatnim dodatkom je pravljična kuhinja Frozen edinstvena igrača, s katero se bo rad igral vsak otrok. Med dodatke kuhinje spadajo kozarčki, pribor, krožniki in posodice za kuhanje. Kuhinja za otroke Smoby vsebuje vse, kar otroci potrebujejo za igro s kuhinjo. Na zgornjem delu kuhinje je ura, na straneh kuhinje pa so sličice glavnih junakinj iz risanke.

Pult ima štedilnik in korito za pomivanje posode. Kuhinja ima veliko prostora za shranjevanje in poličk, kamor lahko otroci odložijo dodatke in kuhinjsko posodo. Barve bodo zdržale čudovito žive leta in leta uporabe. S kuhinjo se bo udobno igralo tudi več otrok skupaj. Z vzajemno komunikacijo si tako urijo komunikacijske spretnostiKuhinja za otroke Ledeno kraljestvo z bleščicami je dimenzij 48*32*90 cm. Višina pulta kuhinje tako znaša 48 cm, njena skupna višina pa je 90 cm.

Porcelanasti čajni set je čudoviti otroški čajni servis, ki je idealen za vsako deklico, ki se želi igrati gostiteljico in servirati svojim prijateljicam zeleni čaj ob petih. Čajni set s pravljičnim motivom Frozen – Ledeno kraljestvo bo navdušil vse otroke s svojim modernim in elegantnim dizajnom. Čudoviti bel porcelanasti set ima debelejše stene in je resnično kakovosten in trpežen, zahvaljujoč čemur je varen za vse otroke od 3. leta starosti dalje. 

Porcelanasti čajni set Frozen Smoby 12 delov bel

Otroški čajni set sestavlja 12 dodatkov, s katerimi bo vaša deklica pričarala resnično čudovito čajanko. Otroški porcelanasti set Frozen je primeren za vsako otroško praznovanje. Porcelanasti set je bele barve z barvnimi sličicami junakov animirane risanke Ledeno kraljestvo. Set iz porcelana je sestavljen iz 4 krožničkov, 4 čajnih skodelic z ušeskom, čudovitega čajnika in male posodice za sladkor.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost48*32*90 cm
Skupna višina90 cm
Višina delovne površine48 cm
EmbalažaDa
Barvamodrá
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna