Opis izdelka

Rastoča kuhinja s tekočo vodo in servirni voziček Frozen XL sestavljajo moderni set igrač za vse otroke od 3. leta starosti. Set igrač ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo ob nakupu prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu in barvi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico. Otroci se bodo z njimi igrali kuharje in se naučili pripravljati čajanke, zahvaljujoč temu pa se se približevali svetu odraslih in razvijali svojo logično mišljenje, domišljijo in predstavnost. Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša otrokom igrače najvišje kakovosti prvovrstnega dizajna.

Kuhinja s tekočo vodo z možnostjo povišanja Tefal Evolutive Smoby srebrna s čarobnimi mehurčki, testeninami, korenjem in 40 dodatkov

Elektronska kuhinja Tefal Evolutive je brezčasna in elegantna kuhinja, ki raste skupaj z otrokom od 3. do 8. leta starosti. Zasnovana je v originalnem francoskem stilu v elegantni srebrno sivi barvi, kuhinjica pa je tudi popolnoma prilagojena spretnim kuharjem in kuharicam. Otroci se bodo zabavali z mnogimi dodatki in aktivnostmi, kjer bodo za največje veselje poskrbeli tekoča voda, čarobni lonec z mehurčki in okrogel jedilni kotiček, ob katerem se lahko malčki okusno najedo.

S priloženimi podstavki z višino 8 cm lahko višino kuhinje nastavite po otrokovih potrebah. Višina kuhinjskega pulta znaša 51 cm, po namestitvi podstavkov pa kar 59 cm. Tej izboljšavi bodo hvaležni predvsem starši, ki imajo več otrok različne starosti. Tekoča voda se sprosti s pritiskom na gumb in je rešena s sistemom neprekinjenega kroga, tako da teče v pomivalno korito in steče nazaj v zbiralnik. Dečki in deklice se bodo zabavali tudi s pečico za peko, hladilnikom, štedilnikom in kuhalno ploščo ter tudi s knjigo receptov s sličicami, nameščeno neposredno pod kavnim avtomatom s kapsulami.

V bogatem setu se nahaja kar 40 dodatkov, kjer bodo mali kuharji našli tudi testenine, ki pri temperaturi nad 18 °C postanejo čudovito rumeni, kot pri pravem kuhanju. Otroci si lahko narežejo korenje, popečejo ribo in steak ali pa svoje spretnosti preverijo s ponvico za obračanje palačink. Med pripomočki se nahajajo tudi žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, jajček, kolaček, različne kapsule za kavomat, steklenička kečapa, gorčice, škatlica s testeninami, mleko, solnica, poprnica, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka.

Servirni voziček Frozen 2 Disney XL Tea Trolley Smoby s 17 dodatki

Otroški servirni voziček Frozen XL prihaja v paketu skupaj s čudovitim čajnim setom in bo razveselil vse deklice od 3. leta starosti. Celotna igrača je zasnovana v motivu risanke Ledeno kraljestvo (Frozen), ki je znana po celem svetu. Servirni voziček ponujamo otrokom skupaj z bogatim setom 17 dodatkov: 2 skodelici, 2 kozarčka, 2 seta krožničkov, 2 kolačka, posodica za sladkor, mleko in čajnik. Vse potrebščine za čajanko lahko deklice lepo postavijo na prikupen pladenj, ki se popolnoma poda servirnemu vozičku. Mere vozička so 44*31*48 cm, skupna višina pa znaša 48 cm.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost118*45*101 cm
Skupna višina101 cm
Višina delovne površine51 - 59 cm
Dimenzije paketa76*20*80 cm
Skupna dolžina118 cm
Nastavljiva višinaDa
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,6 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Barvasrebrna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.