Komplet elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby in elektronski simulator vožnje in set za zajtrk s toasterjem

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko, toaster in set za zajtrk ter elektronski simulator vožnje sestavljajo moderni set igrač za vse otroke od 3. leta. Igrače v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, vašim najmlajšim bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo z njimi preizkusili domača opravila, kuhali, prali, pospravljali in se naučili likati kot to počnejo njihovi starši. Skupaj se bodo zabavali pri igri šoferjev, preizkusili svojo spretnost pri vožnji na edinstvenem vesoljskem simulatorju vožnje z odličnimi funkcijami. Igre vlog vaših otrok bodo s temi igračami še bolj pristne, s tem pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko, logično razmišljanje, se približevali svetu odraslih in izboljševali svoje jezikovne veščine.

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pa tudi pri pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo dečke in deklice očaral že na prvi pogled.

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za sodavico, korito za pomivanje posode, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Elektronski simulator vožnje Vesolje Space Driver Smoby z vrtljivim zemljevidom z zvokom in lučko

Elektronski simulator vožnje Space Driver francoskega proizvajalca Smoby je najboljše darilo za vse otroke od 3. leta starosti, ki želijo odkrivati vesolje. Čudoviti črno bel simulator vesoljske ladje je opremljen z nastavljivim ergonomskim sedežem v 3 položajih, mehanskimi pedali in zavoro. Za premagovanje svetlobne hitrosti bodo imeli mali piloti in pilotke na voljo elektronski volan, ki je opremljen s premičnim animiranim zemljevidom vesolja, po katerem bodo varno pluli po neznanih galaksijah.

Volan ponuja otrokom številne svetlobne in zvočne učinke. Pri vsakem startu morajo obrniti gumb, ob vrtenju volana pa se bodo zanesli na svetlobno signalizacijo (levo/desno). Na volanu je indikator hitrosti (2 hitrosti), veliko tipk za različne simulacije in zvočnik, ki daje kar 15 zvokov. Vesoljska ladja je proizvedena iz prvorazredne umetne mase, njena zaobljena oblika in dizajn spominjata na pravo medplanetno ladjo. Otroci se bodo v simulatorju počutili kot pravi vesoljski kapitani, z njo se bodo igrali leta in leta. Mere simulatorja znašajo 85*36*57 cm.

Set za zajtrk s toasterjem Tefal Breakfast Set Smoby s kavomatom in skodelicami ter žličkami

Set za zajtrk s toasterjem Tefal Breakfast francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo kuharje. Dečki in deklice si lahko za zajtrk skuhajo lastno kavo in popečejo toaste s pomočjo plastičnih aparatov, ki so replike pravih aparatov Tefal. 2 toasta bosta s toasterja po nekaj sekundah sama skočila ven. Vaši najmlajši se bodo naučili pripraviti kavo v kavomatu s snemljivo posodo za vodo in kavnim filtrom – vodo nalijejo v posodo, pritisnejo tipko in opazujejo, kako voda steka v lonček. Del seta sta tudi 2 skodelici in 2 žlički modernega dizajna.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.