Komplet elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby in delovna miza trikrilna z avtomobilčkom za sestavljanje

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko, trikrilna delovna miza z avtomobilčkom za sestavljanje bosta razveselili vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo vloge. Igrače v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, vašim najmlajšim bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo z njimi preizkusili domača opravila, kuhali, prali, pospravljali in se naučili likati kot to počnejo njihovi starši. Zabavali se bodo pri igrah mojstrskih opravil, preizkusili svojo spretnost pri delu z različnim delovnim orodjem. Igre vlog vaših otrok bodo s temi igračami še bolj pristne, s tem pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko, logično razmišljanje, se približevali svetu odraslih in izboljševali svoje jezikovne veščine.

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pa tudi ob pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo otroke očaral že na prvi pogled. 

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za sodavico, korito za pomivanje posode, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Delovna miza trikrilna Black&Decker Mega Center Smoby mehanika vodovod in mizarstvo 100 dodatkov višina 103 cm

Delovna miza trikrilna Black&Decker Mega Center francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo tehnične poklice. Pri delu vodovodarjev, mehanikov in mizarjev se lahko zanesejo na bogati set 100 dodatkov, med katerimi so mehanski vrtalnik z 2 nastavkoma, klešče, žaga, izvijač, montažni ključi, kladivo, pleskarski valjar, primež, vijaki, matice, žeblji, vodovodne cevi in poličke za manjše predmete ter različni delčki za montažo. Delovna miza s 3 igralnimi površinami je opremljena s koleščki za preprostejšo uporabo in odpirajočimi stranskimi krili, s katerimi lahko delavnico v nekaj sekundah razprete in zaprete.

Sprednji del je namenjen strojniškim opravilom, otroci se učijo delati s primežem, zabijati žeblje, meriti z ravnilom in sestaviti avtomobilček po navodilih. S tem si odlično razvijajo svojo fino motoriko, spoznavajo novo orodje in njihovo pravilno uporabo. Zadnja stena je opremljena s sistemom za obešanje delovnega orodja in površino za odlaganje majhnih delčkov, zato bodo imeli vse potrebne dodatke vedno pri roki. Male mojstre bo razveselila tudi priročna tabla, na katero lahko rišejo s kredo in si zapisujejo opombe, prav tako pa jim bodo prav prišle poličke pod delovno površino.

Vodovodni in pleskarski del je sestavljen iz umivalnika, pleskarskega valjčka, dozirnika za milo za roke in stene z montažnimi odprtinami, na katere otroci napeljujejo cevi, pri čemer so jim v pomoč tudi slikovna navodila. Skozi sestavljene cevi bodo potem spustili žogico in opazovali, ali je prišla na želeno mesto. Pri gradnji cevovoda bodo otroci preizkušali različne načine montaže in si tako razvijali svoj občutek za prostor in tehnično predstavnost.

Mizarski del je namenjen vsem otrokom, ki se želijo naučiti delati z lesom. Mali mizarji in tesarji se bodo razveselili namizne krožne žage, s katero se bodo s pomočjo premičnega mehanizma naučili rezati lesene delčke. Krožna žaga je videti izjemno pristno, otroci pa se bodo ob delu zabavali tudi z ročno žago, ki jo lahko obesijo na stranski del mize. Del mizarstva je tudi mala polička za manjše predmete, ki jo lahko mali mizarji po delu tudi pospravijo. Mere delavnice znašajo 56*34*103 cm. Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali vloge odraslih. 

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.