Komplet elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby in delovna miza z žerjavom in tovornjak s kovčkom in orodjem

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko, delovna miza z žerjavom in tovornjak z orodjem bodo razveselili vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo vloge. Igrače v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, vašim najmlajšim bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo z njimi preizkusili domača opravila, kuhali, prali, pospravljali in se naučili likati kot to počnejo njihovi starši. Zabavali se bodo pri mojstrskih opravilih, preizkusili svojo spretnost pri delu z delovnim orodjem, male šoferje pa bo razveselil tudi moderni tovornjak z delovnim orodjem. Igre vlog vaših otrok bodo s temi igračami še bolj pristne, s tem pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko, logično razmišljanje, se približevali svetu odraslih in izboljševali svoje jezikovne veščine.

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pri pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo otroke očaral že na prvi pogled. 

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za sodavico, korito za pomivanje posode, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Delovna miza s funkcionalnim žerjavom Black&Decker Bricolo Builder Smoby z avtomobilčkom za sestavljanje in vrtalnikom ter 94 dodatki

Delovna miza Black&Decker Bricolo Builder francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo mojstre. Vrhunska delovna miza razpolaga s funkcionalnim žerjavom z gibljivo roko, s pomočjo katerega lahko otroci prenašajo večje delčke, ki jih potrebujejo pri svojih popravilih in montažah. Zanesejo se lahko na set 94 dodatkov, med katerimi je mehanski vrtalnik z 2 nastavkoma, primež, žaga, klešče, izvijač, montažni ključi, kladivo, vijaki in še številni drugi elementi za montažo. Del delavnice je tudi gradbeni avtomobilček za sestavljanje. 

Delovna miza za fante je izdelana iz trpežne plastike plastike s trdno površino in stoji na 4 stabilnih nogah. Otrokom ponuja veliko prostora za shranjevanje in steno za obešanje delovnega orodja. Miza je opremljena z montažnimi odprtinami za zabijanje žebljev, na sprednjem delu pa je tudi mehansko ravnilo. Mere delavnice znašajo 82*34*117 cm.

Tovornjak z delovnim orodjem Black&Decker Truck Smoby in 60 dodatkov z orodjem

Tovornjak z delovnim orodjem, priznanega francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za dečke od 3. leta starosti. Originalni motiv Black&Decker bo zagotovo razveselil vsakega malega mojstra, ki si bo na ploščadi lahko sam sestavil žerjav s ploščadjo. Celoten otroški tovornjak se lahko sestavi in razstavi, otroci pa imajo na voljo bogati set 60 dodatkov, med katerimi se nahajajo vijaki, izvijač in ključ ter drugi pripomočki za izgradnjo žerjava. Na nakladalni površini se nahaja prenosni kovček z dodatki, ki se lahko premika zahvaljujoč priročnem ročaju. Tovornjak v čudoviti oranžno-črni barvi bo vašega fantka zabaval ure in ure.

Otroški tovornjak z nakladalno ploščadjo je izjemno darilo za dečke, ki se radi igrajo mehanike in konstruktorje. Na prenosnem kovčku se nahaja logotip Black&Decker, tovornjak pa je videti realistično. Dečki se bodo pri igri avtomehanikov odlično zabavali in prav tko pridobili občutek za odgovornost, učili se bodo delati z različnim orodjem, si razvijali tehnično domišljijo in logično mišljenje. Z igranjem z orodjem si izboljšujejo svojo fino motoriko in splošne gibalne spretnosti. Tovornjak za otroke je dolžine 43 cm, njegove mere znašajo 43*14*18 cm. Ne vsebuje elektronskih funkcij.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.