Komplet elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby in elektronska delavnica z avtomobilčkom in motorna žaga z zvokom

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko, delavnica z avtomobilčkom in motorna žaga predstavljajo odlično izbiro za vse ustvarjalne otroke od 3. leta starosti. Igrače v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, vašim najmlajšim bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo z njimi preizkusili domača opravila, kuhali, prali, pospravljali in se naučili likati kot to počnejo njihovi starši. Zabavali se bodo pri igrah mojstrskih opravil, preizkusili svojo spretnost pri delu z različnim delovnim orodjem, razveselila pa jih bod tudi motorna žaga z zvočno funkcijo. Igre vlog vaših otrok bodo s temi igračami še bolj pristne, s tem pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko, logično razmišljanje, se približevali svetu odraslih in izboljševali svoje jezikovne veščine.

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov 100 cm

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pa tudi ob pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo otroke očaral že na prvi pogled. 

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za sodavico, korito za pomivanje posode, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Delavnica Black+Decker Smoby elektronska z vrtalnikom, zložljivim avtomobilčkom in 95 dodatki

Delavnica Black+Decker, francoskega proizvajalca Smoby je izjemna elektronska igrača, primerna za dečke od 3. leta starosti. Vsebuje mnogo funkcij in dodatkov, ki zagotavljajo ure in ure polne zabave in mojstrskih opravil za male mojstre in iznajditelje. Med 95 dodatki najdete 7 vrst orodja, kot so kladivo, izvijač, klešče, ključi in žaga, 20 vijakov, vrtalnik in avtomobilček za sestavljanje. Elektronski vrtalnik bo deloval po pritisku na gumb, daje pa tudi druge delovne zvoke. Na delavnici za dečke boste našli več prostorov za shranjevanje in škatel za drobne vijake in drugo orodje za mojstre. 

Delovna miza stoji na 4 stabilnih nogah iz kakovostne plastike in ima gladko površino. K igrači lahko brezplačno naložite tudi zabavne aplikacije za Android in IOS. Deluje na 1 CR2032 baterijo, ki je priložena kompletu. Z igranjem z otroško delavnico si otroci razvijajo fino motoriko in svoje gibalne spretnosti. Uporaba orodja in sestavljanje avtomobilčka spodbuja tudi razvoj logičnega mišljenja in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo fantazijo in ustvarjalnost.

Motorna žaga Black+Decker Smoby elektronska z zvoki

Otroška žaga Black + Decker je moderna elektronska igrača realističnega dizajna primerna za male mojstre.  Elektronska motorna žaga daje zvoke kot resnična žaga, zato se bodo z njo malčki počutili kot da bi delali s pravo žago. Je maksimalno varna, izdelana iz kakovostnega materiala in žametno nežne površine. Deška elektronska igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti. Otroška žaga je čudovita igrača, s katero se bodo mali dečki zabavali ure in ure. Veliko se bodo naučili o uporabi delovnega orodja in o tem, kaj vse je potrebno za različna popravila.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.