Komplet elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby in čistilni voziček z mešalnikom in set za zajtrk z grelnikom vode

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko, čistilni voziček in kuhinjski aparati sestavljajo originalen set igrač za vse otroke od 3. leta. Igrače v kompletu se ena drugi barvno lepo podajo, otrokom bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo z njimi preizkusili domača opravila, kuhali, prali, sesali, pospravljali in se naučili likati kot to počnejo njihovi starši. Odkrili bodo kakovostne replike kuhinjskih aparatov in ugotovili, kako se jih pravilno uporablja. Vsakodnevne igre vaših najmlajših bodo s temi igračami še bolj pristne, s tem pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko, logično razmišljanje, se približevali svetu odraslih in izboljševali svoje komunikacijske veščine.

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby je izjemno darilo za vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pa tudi ob pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo otroke očaral že na prvi pogled.

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za sodavico, korito za pomivanje posode, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Čistilni voziček z elektronskim sesalnikom Cleaning Trolley Vacuum Cleaner Smoby z metlo in smetišnico in 9 dodatki

Čistilni voziček za otroke Cleaning Trolley je moderni set igrač za čiščenje, s katerim se bodo zabavali dečki in deklice od 3. leta starosti. Otroški čistilni voziček v nežni turkizni barvi s črnimi detajli bo navdušil vse otroke. S to realistično igračo boste razveselili male pomočnike, ki radi pomagajo s hišnimi opravili. Čistilni voziček za male pomočnike v gospodinjstvu ponuja set 9 dodatkov: elektronski sesalnik, ki daje pri sesanju prave zvoke, veliko metlo za pometanje, smetišnico, manjšo metlico, brisalec za tla, gobico, vedro za vodo in dve repliki čistilnih sredstev. Višina čistilnega vozička je 56 cm, njegove celotne dimenzije pa merijo 31*32*55 cm

Ročni mešalnik Tefal Whisk Express Smoby z metlicami sivo olivno zeleni

Ročni mešalnik Tefal Whisk Express francoskega proizvajalca Smoby je izjemna igrača za vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo kuharje. Ročni mešalnik v elegantni temnosivi barvi z olivno zelenimi detajli predstavlja odličen dodatek za vsako otroško kuhinjo. Dečki in deklice se lahko veselijo pristne uporabe mešalnika, predvsem zaradi 2 metlic, ki ju namestijo na mešalnik in pritisnejo na gumb z zvokom cric-cric, zahvaljujoč katerem se metlice lahko mehansko gibljejo. Mešalnik je proizveden iz trdne in trpežne umetne mase, za boljši oprijem je ergonomsko oblikovan. Ob strani je logotip znamke mini Tefal. 

Set za zajtrk s toasterjem Tefal Breakfast Set Smoby s kavomatom in skodelicami ter žličkami

Set za zajtrk s toasterjem Tefal Breakfast francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo kuharje. Dečki in deklice si lahko za zajtrk skuhajo lastno kavo in popečejo toaste s pomočjo plastičnih aparatov, ki so replike pravih aparatov Tefal. 2 toasta bosta s toasterja po nekaj sekundah sama skočila ven. Vaši najmlajši se bodo naučili pripraviti kavo v kavomatu s snemljivo posodo za vodo in kavnim filtrom – vodo nalijejo v posodo, pritisnejo tipko in opazujejo, kako voda steka v lonček. Del seta sta tudi 2 skodelici in 2 žlički modernega dizajna.

Grelnik za vodo Tefal Kettle Express z mehanskim zvokom sivo-olivno zelena

Grelnik Tefal Kettle Express čudovite sive barve z olivno zelenimi detajli bo razveselil vse male kuharje in kuharice od 3. leta starosti. Moderni grelnik za vodo je odličen dodatek za vsako otroško kuhinjo, z njim pa se otroci lahko igrajo tudi samostojno. Odpirajoči grelnik z merilnikom je opremljen s tipko za odpiranje, ki po pritisku daje mehanski zvok, zahvaljujoč temu pa je igra kuharjev še bolj pristna. Proizveden je iz trpežne plastike, ki je žametna na dotik in nima ostrih robov in je zato varen za otroško igro. Ergonomski bel ročaj je prilagojen otroškim rokicam, za najboljšo igro.

Francoski proizvajalec Smoby je prvovrstni proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.