Komplet kuhinja Hello Kitty Cheftronic Smoby z zvoki, voziček buggy (49 cm ročka) in stolček za hranjenje dojenčka

Opis izdelka

Komplet igrač, kuhinje Hello Kitty, vozička Baby Nurse in stolčka za hranjenje skupaj tvorijo čudoviti set igrač, ki je prav ustvarjen za vsako malo gospodično. Igrače v setu se odlično dopolnjujejo, usklajene so funkcijsko in barvno, primerno prav za vse deklice. Kuhinjica ima mnogo zanimivih dodatkov in čudovito sličico mucke. K njej se odlično poda stolček za hranjenje dojenčka in prav tako voziček za sprehode malih mamic. Otroška kuhinja, voziček – buggy in visok stolček za hranjenje so združeni v enem fantastičnem, cenovno ugodnem setu, ki se mu resnično ni para.

Kuhinja Hello Kitty Cheftronic Smoby elektronska z zvoki in 20 dodatki

Otroška kuhinja Hello Kitty Cheftronic je zasnovana v čudoviti in sveži barvni kombinaciji rožnate, bele in sive barve. Kuhinja za otroke z zvokom in lučko je elektronska in deluje na 3 x AA/LR& baterije ter vsebuje vse, kar otroci v svoji prvi kuhinjici za kuhinjske mojstrovine potrebujejo. Otroška kuhinja se bo popolnoma podala v interjer otroške sobice in ne bo zavzemala veliko prostora. Vse tipke in ročaji, kot tudi posoda so prilagojeni tako, da bi se otroci od 3. leta starosti lahko z njimi udobno in varno igrali. Dovolj velika in primerna je za igro enega ali pa več otrok hkrati. Otroška kuhinja vsebuje snemljivo in vodoodporno korito za pomivanje posode. Pod koritom je polička za shranjevanje posode in živil. 

Otroška kuhinja je opremljena tudi z elektronskim štedilnikom z dvema ploščama, ki daje zvoke kot pri cvrenju in kuhanju, pečenju ali pa pri brbotanju vode, blop, blop. Delovna površina je dopolnjena tudi z odcejevalnikom posode. Štedilnik ima digitalno uro, pečica pa kaže na temperaturo med peko.  Nas štedilnikom otroške kuhinje je moderna napa z igračami in viseči pribor. Kuhinja za otroke ima vgrajeni kavni avtomat z realističnim zvokom kavomata ter pečico in lasten žar. Po prižigu pečice se zasveti lučka, ko pa je hrana spečena pa se prižge lučka in jed je gotova za serviranje. Kuhinja ima skupaj kar 19 dodatkov. Mednje spadajo posodice, pribor, lončki in različna živila. Višina pulta meri 31 cm. Dimenzije otroške kuhinje znašajo 47*29*61 cm.

Voziček za dojenčka Baby Nurse Zlata izdaja Smoby z vrtljivimi koleščki (53,5 cm ročaj) od 18 mes

Otroški voziček za dojenčka Baby Nurse Zlata izdaja bo pritegnil pozornost malih mamic s svojim stilskim dizajnom in moderno barvno zasnovo. Voziček je primeren za deklice od 18. meseca. Je trpežen in trden, zasnovan v nežni barvni kombinaciji bele in rožnate. Ta voziček je replika resničnega vozička z vrtljivimi sprednjimi kolesi, zato je preprosto vodljiv tudi za najmlajše otroke. Štiri plastična kolesa zagotavljajo stabilnost, tako da se lahko deklice s svojim dojenčkom podajo na sprehod.

Sedež za dojenčka je bele barve z barvnim potiskom zvezdic, metuljčkov in srčkov z zlato obrobo. Tega lahko po potrebi preprosto snamete in operete. Plastika, iz katere je voziček Baby Nurse Zlata izdaja izdelan, je kakovostna in žametna na dotik. Vsaka mala deklica se rada igra z dojenčkom in zanj skrbi kot za svojega pravega dojenčka. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti in obenem daje deklicam določen občutek odgovornosti za svojega dojenčka.

Stolček za hranjenje Baby Nurse Zlata izdaja Smoby za 42 cm dojenčka od 18 mes

Stolček za hranjenje dojenčke Baby Nurse iz Zlate izdaje Smoby je čudovita igrača, ki bo otrokom pri igrah z dojenčki dala nove dimenzije. Igrača bo razveselila vse deklice od 18. meseca, ki z ljubeznijo skrbijo za svoje dojenčke. Stolček za hranjenje dojenčkov je visok 65 cm in je primeren za dojenčke z velikostjo od 32 do 42 cm. Otroški stolček za hranjenje dojenčka je izdelan v temno rožnati barvi v kombinaciji s svetlorožnato, sivo in zlato z napisom Baby Nurse. Del stolčka za hranjenje so tudi dodatki, ki jih sestavljata ropotuljica, pritrjena na plastičnem pladnju in krožniček v obliki srčka, ki je okrašen z zlatim metuljčkom, skupaj z žličko za hranjenje. Pod sedežem je prostor za shranjevanje posode ali oblekic za dojenčka. Je čudovita in edinstvena igrača svoje vrste, ki zagotavlja vaši mali princeski ure in ure iger s svojo najljubšo igračo.

Smoby je priljubljen francoski proizvajalec najlepših otroških plastičnih igrač. Vse igrače proizvajalca Smoby imajo zaobljene robove, ki preprečujejo poškodbe najmlajših otrok med igro. Žive in pestre barve igrač Smoby spodbujajo otroško domišljijo. Plastika na igračah, Smoby, je trna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna za otroške roke. Plastika je žametna na dotik. Kupite set igrač tudi svojim malčkom za igre z dojenčki in izjemno jih boste razveselili.

Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost47*29*61 cm
Skupna višina61 cm
Višina delovne površine31 cm
Dimenzije paketa53*10*59 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
EmbalažaDa
Barvaružová
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna