Kuhinja Bon Appétit Chef Smoby s hladilnikom in kavnim avtomatom in čajni servis Hello Kitty s 33 dodatki

Opis izdelka

Kompleti otroških igrač so vse bolj priljubljeni pri otrocih, zahvaljujoč svoji kvaliteti pa tudi pri njihovih starših, saj predstavljajo ugoden nakup. Komplet igrač, kuhinje Bon Appétit Chef s hladilnikom in kavnim avtomatom in čajnega servisa Hello Kitty s 33 dodatki je čudovit set igrač narejen za vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se trudijo pomagati svojim staršem pri pripravi jedi. Igrače v kompletu se ena k drugi lepo podajo in bodo poživele vsako otroško sobico. Kakovostne igrače znamke Smoby in Écoiffier otrok ne bodo le zabavale, ampak tudi pripomogle k razvoju njihovih spretnosti in sposobnosti.

Kuhinja za otroke Bon Appétit Chef Smoby s hladilnikom, kavnim avtomatom in 23 dodatki oranžno-srebrna

Otroška kuhinja Bon Appétit Chef predstavlja enega izmed najbolj dodelanih izdelkov med otroškimi kuhinjami na trgu. Zasnovana je v čudoviti in sveži barvni kombinaciji oranžne barve, ki je dopolnjena s srebrno in belo. Otroška kuhinja je primerna za otroke od 3. leta starosti. Zahvaljujoč svoji zasnovi, je kuhinja je dostopna iz vseh strani, zato omogoča igro za več otrok skupaj. Igra z otroško kuhinjo pri otrocih razvija komunikacijske spretnosti, hkrati pa otroci z igro posnemajo odrasle. Pripomočki, dodatki, vratca in gumbi so prilagojeni drobnim otroškim rokicam. Kuhinja je primerna za deklice in dečke. Z igranjem v otroški kuhinji si urijo motorične sposobnosti, tipno zaznavnost in koordinacijo gibov.

Kuhinja Bon Appétit Chef Smoby ima veliko prostora za shranjevanje. Del kuhinje sestavlja hladilnik z realistično sličico vsebine hladilnika. Poleg nje je pečica z odpirajočimi vratci, kjer lahko otroci spečejo pecivo. Delovni pult kuhinje za otroke vsebuje električni štedilnik z dvema kuhalnikoma za kuhanje in pečenje in korito za pomivanje posode. Nad delovnim pultom kuhinje je stojalo, na katerem je vgrajen espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami različnih okusov. Nad njim je kuhinjska ura, ki ne sme manjkati v nobeni pravi kuhinji, v gornjem delu pa so kaveljčki za kuhinjsko opremo.

Med kreativne dodatke kuhinje sodijo lonec s pokrovko, krožniki s priborom, kozarci, skodelice za kavo, nadomestne kapsule za kavni avtomat, kuhinjska posoda, ponvica, piškoti in testenine. Otroška kuhinja Smoby ima mnogo prostorov za shranjevanje in zahvaljujoč svoji kompaktni velikosti, se lahko brez težav umesti v katero koli otroško sobo. Kuhinja je visoka 97 cm, njene dimenzije so 53*34*97 cm. Kuhinja odseva francoski šarm in eleganco. S to kuhinjo bo vsak otrok postal mali šef kuhinje.

Otroški čajni servis Hello Kitty Écoiffier velik od 18 mesecev z 33 dodatki rožnato-oranžna

Čajni servis Hello Kitty so izpolnjene sanje vsake male deklice, ki si želi imeti svoj lasten stilski čajni set in napraviti za svoje prijateljice ali mamico prijetno pogostitev ob čaju. Otroški čajni set je zasnovan v stilu svetovno znane in izredno priljubljene ter ljubke mucke Hello Kitty, ki jo obožujejo deklice po celem svetu. Čajni set Hello Kitty za otroke je izdelan iz kvalitetnih in na dotik izredno prijetnih materialov, ki so h krati visoko trpežni in varni za vse otroke od 18. meseca starosti. Otroški čajni set v motivu Hello Kitty je sestavljen iz kar 33 stilskih dodatkov, ki ne bi smeli manjkati v nobeni otroški kuhinji.

Otroški set Hello Kitty vsebuje 4 krožničke štirikotne oblike, set pribora, ki ga sestavljajo 4 vilice, 4 nožki in 4 čajne žličke, oranžne kozarčki za pijačo, malo posodico za mleko ali smetano, 4 prelepe skodelice z ušeskom in podstavkom, majhno in ljubko posodico za sladkor in na koncu še čudovit oranžen čajnik za pripravo najbolj okusnega čaja. Z otroškim čajnim setom Hello Kitty se bo vaša deklica počutila kot prava gostiteljica. Hkrati lahko deklica zahvaljujoč čajnemu setu pridobi osnovne izkušnje in znanja, ki se tičejo pravilnega pogrinjanja, postrežbe gostov in serviranja prigrizkov. 

Smoby je ugledno francosko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene oblike, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami. Naslednji kakovostni francoski proizvajalec je Écoiffier, ki je na trgu znan po raznovrstnem izborom kakovostnih igrač. Écoiffier ponuja kakovost po razumnih cenah. Materiali, iz katerih so igrače Smoby in Écoiffier, izpolnjujejo evropske varnostne standarde igrač. Komplet kuhinje in čajnega seta je odlična igrača, ki vsebuje ogromno število dodatkov neizogibnih za edinstveno igro, polno zabave za vaše otroke.

Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna