Komplet zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office Smoby in zdravniški voziček elektronski

Opis izdelka

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa in elektronski zdravniški voziček francoskega proizvajalca Smoby predstavljata odličen set igrač za otroke od 3. leta starosti. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj pri igri zdravnikov. Preizkusili bodo delo zdravnika v ambulanti, se učili o anatomiji telesa in trenirali svoje zdravniške spretnosti pri negi pacientov. Na igriv način bodo širili svoja znanja, si pri igri s sorojenci in prijatelji izboljševali komunikacijske spretnosti, pridobivali samozavest in hitreje ustvarjali socialne vezi.

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office Smoby dvostranska z rentgenom in testom vida ter 65 dodatki

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office, francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za vse male zdravnike in zdravnice že od 3. leta starosti. Otroška ambulanta bo otrokom približala tipični dan v ambulanti, kjer se bodo otroci s prijatelji, bratci in sestricami pa tudi starši igrali zdravnike in paciente. Na voljo bodo imeli veliko zložljivo steno, ki ponuja ogromno dodatkov in aktivnosti. V radiološkem delu bodo analizirali rentgenske posnetke ali pa jih namestili na silhuete otrok in tako preučevali sliko prozornega človeškega okostja.

Prav tako se bodo naučili prepoznavati posamezne dele telesa in nanje z ježkom pripenjali zdravniške pripomočke, pri razdelku z zdravo prehrano pa bodo izvedeli, kaj so njihovi pacienti čez dan jedli. Igrali se bodo okuliste in s pomočjo sličic barvnih živalic in posebnih očal preverili pacientov vid. Izmerili bodo pacientovo višino s premičnim metrom (največja višina 1,20 m) in ugotovili, koliko tehta ter se učili določati otrokov spol s pomočjo razvojne tabele. Na voljo bodo imeli tudi kolo z načrtom pregledov in priročne zabojčke za shranjevanje zdravniških pripomočkov.

Bogati set 65 dodatkov vsebuje rentgenske posnetke, tehtnico, bel zdravniški kovček, termometer, kladivce za reflekse, otoskop, stetoskop, injekcijo, zdravniška očala in očala za preverjanje dioptrije, identifikacijske kartice zdravnikov, zdravniško kartoteko s flomastrom, stekleničke, kartice s simboli posameznih pregledov in kartice s sličicami zdravih jedi. Zahvaljujoč tem dodatkom bodo otroci uživali v bolj pristni igri zdravnikov. V sestavljenem stanju je višine 111 cm in dolžine 135 cm, v zloženem pa 41 cm dolžine in 111 cm višine.

Zdravniški voziček Medical Smoby elektronski z modrim kovčkom in 16 dodatki

Zdravniški voziček za otroke Medical bo razveselil dečke in deklice od 3. leta starosti, ki se radi igrajo zdravnike. Voziček z napravo EKG in modrim kovčkom za otroške zdravnike z mnogo opreme je izdelan v kombinaciji rdeče in bele barve, s čimer se še bolj približa svojemu originalu. Zdravniški voziček deluje na 2 bateriji tipa AA/LR6, ki sta potrebni za delovanje EKG naprave, s katerim mali zdravniki merijo svojim pacientom frekvenco utripa, ki jo naprava naznani z zvočnimi efekti. Otroški voziček z zdravniško napravo je visok 56 cm, njegove celotne dimenzije pa merijo 31*32*56 cm.

Udobno prenašanje zagotavljata 2 kolesi, zato ga bo mali zdravnik preprosto odpeljal tja, kjer ga bodo pacienti potrebovali. Otroški zdravniški voziček vsebuje opremo, ki jo sestavlja kar 16 dodatkov. Med dodatke k vozičku spadajo različne vrste zdravniške opreme, kot na primer stetoskop, injekcija, zdravila, škarjice, obliži in tudi infuzija za dovajanje zdravil ter kartonček za beleženje zdravstvenega stanja oskrbovanih pacientov.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost135*111 cm / 41*111 cm
Skupna višina111 cm
Dimenzije paketa52*14*61 cm
Skupna dolžina135 cm
MagnetnoDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,6 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.