Komplet kozmetična mizica elektronska My Beauty Center 3in1 Smoby so šolo za vrtičkarje - igra učiteljev in učencev

Opis izdelka

Elektronska kozmetična mizica My Beauty Center 3v1 in šola za vrtičkarje francoskega proizvajalca Smoby predstavljata fantastični set igrač, ki bo razveselil vse otroke od 3. leta starosti. Multifunkcijski set igrač ponujamo po ugodni ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo ob nakupu prihranili. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico. Otroci bodo odprli svoj kozmetični salon z lepotilnimi postopki, v šoli pa bodo preizkusili poklic učitelja. Na igriv način se bodo približevali svetu odraslih, skupaj s prijatelji in sorojenci pa se bodo učili novih reči, se hitreje socializirali in pridobivali zdravo samozavest.

Kozmetična mizica elektronska My Beauty Center 3in1 Smoby frizerstvo in kozmetični salon z manikiro ter 32 dodatkov

Elektronska kozmetična mizica My Beauty Center 3v1 ponuja dečkom in deklicam od 3. leta popolni welness program, pri katerem se bodo igrali frizerje, vizažiste in manikerje. Kozmetična mizica je sestavljena iz dveh delov, ki se sestavita v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 32 kozmetičnih dodatkov. Pri igri frizerjev bodo imeli otroci na voljo rožnati stolček, na katerega bodo posedli svoje stranke, in okroglo zrcalo iz prvorazrednega materiala, varnega za otroke. Za nego las bodo uporabili elektronski sušilnik z 2 nastavkoma, ki daje zvoke in sveti, likalnik, glavnik, krtačo, pripomočke za lase, frizerske škarje in čudoviti srebrn trak za lase.

Pri igri manikerjev in vizažistov se bodo zabavali z 2 lakoma za nohte, paleto senčil, šminkami z mehanskimi funkcijami, maskaro in stekleničko s kremo. Del seta je tudi replika elektronske UV lučke za strditev gel lakov, ki daje zvoke in sveti. Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Sprednji del salona je namenjena plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka zahvaljujoč blagajni plača s plačilno kartico preko terminala ali pa z gotovino. Na pultu se nahaja tudi vrtljiva brošura s cenami.

Igramo se šolo School Smoby Igra učitelja in učenca z mnogimi poučnimi igrami in 80 dodatki

Razred za predšolčke, francoskega proizvajalca Smoby, je odlično darilo za vse otroke, s katerim bodo videli, kako je videti tipični dan v vrtcu, s sorojenci in prijatelji se bodo lahko igrali učitelje in učence. Na voljo imajo veliko šolsko steno, na kateri je ura, dvostranska tabla, na katero lahko pišejo s flomastrom ali kredo, veliko kolo za vajo številk, ki je hkrati urnik, sličica ptička s posameznimi meseci v letu, priponke za pripenjanje risbic, poličke za odlaganje dodatkov in še mnogo drugega. Zložljiv razred je proizveden iz kakovostne in trpežne plastike, njeno stabilno kovinsko ogrodje s 4 nogicami se preprosto zloži do dimenzij 111*41 cm, zato ga lahko preprosto pospravite v omaro ali pod posteljo.

Vaši najmlajši imajo na voljo 80 dodatkov, med katerimi bodo našli zbrisljiv črn flomaster, krpico, magnetne številke, črke in simbole, 4 dizajnerske kartice s sličicami dreves za pravilno učenje letnih časov, 4 kartice za učenje vremena, 8 kartic učencev z imeni, ki jih učitelj razdeli pod simbol s šolsko torbo ali pod simbol s hišo. Kartice iz trdnega kartona imajo na zadnji strani ježka, s čimer se lahko pripnejo na tablo. Otroci bodo povadili tudi tuj jezik – s kartico za določanje dni v tednu bodo spoznali besede v francoščini in angleščini. S 7 karticami z aktivnostmi bo učitelj določil program – nogomet, kosilo, risanje, branje, učenje, spanec ali glasbeno vzgojo. Otroci se bodo prav tako zabavali pri sestavljanju človečka in se učili prepoznavati različne geometrične oblike.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost98*52*101 cm
Skupna višina101 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Na baterijeDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,9 kg
OpombaBattery: 5 x AAA/LR03 (not included)
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.