Komplet kozmetična mizica s stolčkom Hello Kitty Smoby in kuhinja

Opis izdelka

Kozmetična mizica s stolčkom Hello Kitty in kuhinjo Cooky predstavlja fantastični set igrač za vse otroke, predvsem pa deklice, ki se bodo igrače frizerke in kuharice. Čudoviti set igrač ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo z nakupom prihranili. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj. Male princeske bodo svojim gostom pripravile okusno kosilo, potem pa se lahko lepotičijo s kozmetičnimi dodatki v motivu vesele mucke Hello Kitty. Na igriv način si s tem razvijajo svoje logično mišljenje, fino motoriko in predstavnost.

Kozmetična mizica s stolčkom Hello Kitty Smoby in 10 dodatkov

Kozmetična mizica s stolčkom z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby bo razveselila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Čudovita rožnato-bela mizica z ogledalcem in stolčkom bo z motivom animiranega filma Hello Kitty navdušila vaše najmlajše. Njena površina je okrašena s sličicami priljubljene mucke, ki ju poznajo otroci povsod po svetu. Male frizerke se bodo razveselile seta 10 dodatkov, v katerem se skrivajo 3 prstančki, glavnik in glavniček, ogrlica, zapestnica, naglavni trak in 2 steklenički za parfum.

Vsi plastični deli na kozmetični mizici so izdelani s poudarkom na varnost za vaše otroke. Del mizice je tudi nastavljivo ogledalo s pravljično nalepko Hello Kitty, ki je izdelano iz kakovostnega materiala, varnega za vse otroke. Vse kozmetične pripomočke lahko malčki pospravijo v priročne predalčke pod ogledalom. Deklice se lahko do sitega naigrajo pri opazovanju svojega obraza, skrbijo za svoje lase in se s prijateljicami igrajo frizerke ter se tako približujejo svetu odraslih. S tem si razvijajo svojo fino motoriko, spretnosti ter krepijo občutek za estetiko in dizajn. Pri igri s prijateljicami in sorojenci si izboljšujejo tudi komunikacijske spretnosti. Mere otroške mizice znašajo 49*36*94 cm, nosilnost stolčka pa je 50 kg.

Kuhinja za najmlajše Hello Kitty Cooky Smoby s 17 dodatki od 18 mes

Kuhinja za najmlajše Cooky, francoskega proizvajalca Smoby prihaja s čudovitim motivom Hello Kitty, ki bo navdušila vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti. Brezčasna kuhinja je čudovite rožnato-bele barvne kombinacije in razpolaga z odpirajočim se delovnim pultom. Male kuharice se lahko veselijo bogatega seta 17 dodatkov, med katerimi bodo našle kozarčke, krožničke, skodelice, žličke, vilice, nožke, lonec s pokrovko in dizajnerske škatlice za dodatke. V osrednjem delu kuhinjice se nahajata pečica za peko in štedilnik in tudi prostor za shranjevanje kuhinjskih pripomočkov.

Drugi prostori za shranjevanje so na straneh kuhinjice, otroci pa lahko uporabijo tudi poličko pod napo. Razprta krila na pultu bodo kuharjem priskrbela dodaten prostor za shranjevanje, kamor lahko po kosilu odložijo žličke in vilice. Pravljična kuhinja v animiranem motivu priljubljene mucke je prav ustvarjena za igro v otroški sobici. Z njo se bo skupaj igralo tudi več otrok, prijatelji in sorojenci. Skupaj bodo pripravljali različne poslastice, razvijali fino motoriko in ugotavljali, čemu služijo posamezni kuhinjski pripomočki. Pri igri kuharjev in kuharic bodo izboljševali svojo fino motoriko in jezikovne ter komunikacijske veščine. S tem pridobivajo občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Mere kuhinje znašajo 72*30*80 cm, višina delovnega pulta meri 38 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost49*36*94 cm
Skupna višina94 cm
Dimenzije paketa49*19*64 cm
Skupna dolžina49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,4 kg
Nosilnost50 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.