Komplet kozmetična mizica s stolčkom Hello Kitty Smoby s porcelanastim čajnom setom

Opis izdelka

Kozmetična mizica s stolčkom Hello Kitty in porcelanasti čajni set bosta že na prvi pogled prevzela vse otroke od 3. leta starosti predvsem deklice, ki se rade igrajo gostiteljice in princeske. Vrhunski set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj. Otroci se bodo izjemno zabavali s kozmetično mizico in svojim gostom pripravili pravo čajanko. Na igriv način se bodo približevali svetu odraslih in se vsestransko razvijali.

Kozmetična mizica s stolčkom Hello Kitty Smoby in 10 dodatkov

Kozmetična mizica s stolčkom z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby bo razveselila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Čudovita rožnato-bela mizica z ogledalcem in stolčkom bo z motivom animiranega filma Hello Kitty navdušila vaše najmlajše. Njena površina je okrašena s sličicami priljubljene mucke, ki ju poznajo otroci povsod po svetu. Male frizerke se bodo razveselile seta 10 dodatkov, v katerem se skrivajo 3 prstančki, glavnik in glavniček, ogrlica, zapestnica, naglavni trak in 2 steklenički za parfum.

Vsi plastični deli na kozmetični mizici so izdelani s poudarkom na varnost za vaše otroke. Del mizice je tudi nastavljivo ogledalo s pravljično nalepko Hello Kitty, ki je izdelano iz kakovostnega materiala, varnega za vse otroke. Vse kozmetične pripomočke lahko malčki pospravijo v priročne predalčke pod ogledalom. Deklice se lahko do sitega naigrajo pri opazovanju svojega obraza, skrbijo za svoje lase in se s prijateljicami igrajo frizerke ter se tako približujejo svetu odraslih. S tem si razvijajo svojo fino motoriko, spretnosti ter krepijo občutek za estetiko in dizajn. Pri igri s prijateljicami in sorojenci si izboljšujejo tudi komunikacijske spretnosti. Mere otroške mizice znašajo 49*36*94 cm, nosilnost stolčka pa je 50 kg.

Porcelanasti čajni set Hello Kitty Smoby

Razveselite svoje otroke s stilskim porcelanastim čajnim setom Hello Kitty, s katerim lahko svojim bratcem, sestricam in prijateljem pripravijo odlične čajanke. Otroški porcelanasti set je okrašen s čudovitimi sličicami vesele animirane mucke Hello Kitty, ki jo poznajo otroci po celem svetu. Stilski bel porcelan deluje elegantno, ima debelejše stene ter se ponaša z visoko kakovostjo in trpežnostjo. 12-delni set vsebuje čajnik, 4 krožničke, 4 skodelice in posodico za sladkor. Krožnički so okrašeni tudi z barvitim vzorcem zvezdic, ki bodo otroke navdušili že na prvi pogled.

Porcelanasti set Hello Kitty bodo otroci uporabljali uporabljali ob praznovanju rojstnih dni, piknikih in srečanjih. Set za čaj ob petih je izdelan iz najkakovostnejšega porcelana. Mucka Hello Kitty in nežen barvni vzorec razvijata otroško domišljijo in predstavnost, skupaj s prijatelji si lahko otroci izmišljajo različne fantastične vesele zgodbe. Dečki in deklice bodo ob pitju čaja vadili svoje komunikacijske spretnosti, pri igri s čajnikom pa bodo vadili svojo fino motoriko. Z igro gostiteljev bodo posnemali svoje starše in se naučili pravilno pogrinjati in servirati čaj ter pogostiti svoje goste.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost49*36*94 cm
Skupna višina94 cm
Dimenzije paketa49*19*64 cm
Skupna dolžina49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,4 kg
Nosilnost50 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.