Komplet lesena klop Modulo Space zložljiva magnetna Smoby na kredo in magnetne črke, številke in znaki

Opis izdelka

Komplet lesene klopi Modulo Space s tablo in magnetnih črk, številk in znakov je popoln set igrač za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi učijo novih reči. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podajo, zato se bodo otroci z njimi igrali tudi dlje časa. Igrače Smoby pomagajo z razvojem komunikacijskih in jezikovnih spretnosti otrok in sodelujejo tudi pri razvoju domišljije. Set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu prihranili. Proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj.

Klop za risanje in pisanje Modulo Space Desk Smoby magnetna/na kredo dvostranska z 80 dodatki

Klop za risanje in pisanje Modulo, francoskega proizvajalca Smoby je proizvedena iz masivnega bukovega lesa v kombinaciji s trdno in trpežno plastiko, zahvaljujoč čemur bo vašim otrokom zdržala leta in leta. Otroško klop lahko zložite v 5 sekundah brez uporabe orodja in tako ne bo zavzemala veliko prostora. Dečki in deklice od 3. leta starosti se bodo lahko igrali z bogatim setom 80 dodatkov, med katerimi se nahaja zbrisljiv flomaster, magnetne črke, številke in matematični znaki, krpica za brisanje table in 6 barvnih kred. Dvostranska tabla omogoča otrokom, da nanjo rišejo z obeh strani, z ene na magnetno belo tablo in z druge na klasično črno s kredo.

Pisalno desko lahko dvignete in na njo bosta hkrati lahko risala in pisala kar dva otroka, z obeh strani. En otrok lahko sedi na klopi in riše risbico ali pa se igra slikarja, drugi pa se lahko igra učitelja, stoji pri tabli in daje svojim prijateljem matematične račune ali pa preverja njihovo znanje abecede. Pod navpično pisalno desko se nahaja velik predal, ki ga lahko napolnite s kredami, flomastri in magnetki. Površina za risanje je dvostranska in jo otroci lahko menjujejo po lastnih željah. Tablo lahko na stojalu položite tudi vodoravno, zahvaljujoč temu pa bodo otroci imeli na voljo več možnosti risanja, pisalne potrebščine pa bodo lahko odložili v predalček ob strani.

Magnetki Smoby številke in znakci 48 kosov

Set magnetnih številk in znakov Smoby je odličen dodatek za šolsko tablo. Set črk za tablo je sestavljen iz 48 magnetkov. Otroci lahko z magnetnimi številkami računajo preproste račune in se na igriv način učijo računati. 48 magnetnih številk lahko z učenjem črk in številk pomaga otrokom v predšolskem in pri učenju številk. To je izredno dober pripomoček za igro in učenje. Z rokovanjem z majhnimi številkami in matematičnimi znaki se razvijajo fina motorika in ročne spretnosti.

Magnetne črke Smoby abeceda 48 kosov

Magnetna abeceda Smoby je odličen dodatek za šolsko tablo za otroke. Set črk za tablo je sestavljen iz 48 črk abecede. Otroci lahko iz magnetnih črk na otroški tabli ustvarjajo različne sličice, se učijo o črkah in sestavljajo prve besede. 48 magnetnih črk lahko z učenjem črk pomaga otrokom v predšolskem in mlajšem šolskem obdobju. To je izredno dober pripomoček za igro in učenje. Z rokovanjem z majhnimi črkami se razvijajo fina motorika in ročne spretnosti.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby se ukvarja z izdelavo kakovostnih in edinstvenih igrač svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost64*60*58 cm
Višina delovne površine58 cm
Dimenzije paketa67*12*58 cm
Višina sedeža27 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,43 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.