Komplet klop za risanje in magnetki Little Pupils Desk Smoby z dvostransko tablo in stolček Kid zeleni

Opis izdelka

Klop za risanje in magnetki Little Pupils in zeleni stolček Kid predstavljata fantastični set, ki je primeren za dečke in deklice od 3. leta starosti. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu in barvi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico. Otroci se bodo z njimi igrali umetnike in učence, se približali svetu odraslih in razvijali svojo logično mišljenje, domišljijo in predstavnost. Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša otrokom igrače najvišje kakovosti prvovrstnega videza.

Klop za risanje in magnetki Little Pupils Desk Smoby z dvostransko tablo in prostorom za shranjevanje z 92 dodatki

Klop za risanje z dvostransko tablo Little Pupils Desk je izjemna igrača, ki bo prevzela vse otroke od 3. leta starosti. Vse detajle so zasnovali vrhunski francoski oblikovalci, ki so pazili za potrebe in vsestranski razvoj otrok. Dečki in deklice imajo na voljo vrhunsko dvostransko tablo, na eni strani je klasična, narejena za risbice s kredo, na drugi pa je klasično bela, na katero lahko pišejo in rišejo z zbrisljivim flomastrom in se igrajo z magnetnimi črkami in številkami. Tablo lahko prilagodite s pomočjo dveh položajev, da bi otroci imeli idealen kot risanja.

Šolska klop ima robustno in stabilno konstrukcijo, za otroke je maksimalno varna, ergonomska klop pa omogoča udobno sedenje. Del kompleta je tudi 80 dodatkov, med katerimi bodo otroci našli tudi 72 magnetnih številk in črk, 6 barvnih kred, gobico za brisanje in prav tako stranski zabojček, kamor lahko otroci odložijo magnetne dodatke. V prostorček za shranjevanje, ki se skriva pod dvostransko tablo, lahko otroci po ustvarjanju pospravijo vse flomastre in krede. Šolska klop razpolaga tudi s še eno odlagalno površino nad dvostransko tablo.

Stolček za otroke KidChair Smoby zelen z UV filtrom, nosilnost 50 kg, višina sedeža 27 cm od 18 mes

Stolček KidChair Smoby je popoln stolček za otroke od 18. meseca starosti. Njegove čudovite barve v kombinaciji bele in zelene so zaščitene z UV filtrom in zato niti po daljšem času ne bodo izgubile svoje barvitosti. Sedež stolčka je na višini 27 cm, skupna višina z naslonjalom pa meri 50 cm. Nosilnost otroškega stolčka znaša 50 kg in je odličen stolček za to, da bi se vaši malčki učili samostojno sedeti v pravilnem položaju. Stolček v zeleni barvi lahko malčki uporabljajo za igro in tudi med malicanjem na vrtni zabavi, saj se bo popolnoma podal k otroškim hiškam Smoby.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*57*58 cm
Skupna višina69 cm
Dimenzije paketa69*22*58 cm
Skupna dolžina58 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.