Komplet klop za risanje in magnetki Little Pupils Desk Smoby z dvostrasnko tablo in magnetna abeceda in številke 72 kom

Opis izdelka

Klop za risanje z magnetki Little Pupils in set magnetnih črk in številk je odlična izbira za vse male otroke od 3. leta starosti. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu in barvi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico. Otroci se bodo z njimi igrali šolarje in umetnike, se približevali svetu odraslih in s pomočjo črk in številk razvijali svoje logično mišljenje, domišljijo in predstavnost. Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša otrokom igrače najvišje kakovosti prvovrstnega videza.

Klop za risanje in magnetki Little Pupils Desk Smoby z dvostransko tablo in prostorom za shranjevanje z 80 dodatki

Klop za risanje z dvostransko tablo Little Pupils Desk je izjemna igrača, ki bo prevzela vse otroke od 3. leta starosti. Vse detajle so zasnovali vrhunski francoski oblikovalci, ki so pazili za potrebe in vsestranski razvoj otrok. Dečki in deklice imajo na voljo vrhunsko dvostransko tablo, na eni strani je klasična, narejena za risbice s kredo, na drugi pa je klasično bela, na katero lahko pišejo in rišejo z zbrisljivim flomastrom in se igrajo z magnetnimi črkami in številkami. Tablo lahko prilagodite s pomočjo dveh položajev, da bi otroci imeli idealen kot risanja.

Šolska klop ima robustno in stabilno konstrukcijo, za otroke je maksimalno varna, ergonomska klop pa omogoča udobno sedenje. Del kompleta je tudi 80 dodatkov, med katerimi bodo otroci našli tudi 72 magnetnih številk in črk, 6 barvnih kred, gobico za brisanje in prav tako stranski zabojček, kamor lahko otroci odložijo magnetne dodatke. V prostorček za shranjevanje, ki se skriva pod dvostransko tablo, lahko otroci po ustvarjanju pospravijo vse flomastre in krede. Šolska klop razpolaga tudi s še eno odlagalno površino nad dvostransko tablo.

Magnetne črke Smoby abeceda, številke in znakci 72 kosov

Set magnetnih črk Smoby je odličen dodatek za šolsko tablo za otroke. Set črk za tablo je sestavljen iz 72 črk, številk in matematičnih znakov. Otroci lahko iz magnetnih črk na otroški tabli ustvarjajo različne sličice, se učijo sestavljati prve besede ali računati preproste primere. 72 magnetnih črk lahko z učenjem črk in številk pomaga otrokom v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju. To je izredno dober pripomoček za igro in učenje. Z rokovanjem z majhnimi črkami se razvijajo fina motorika in ročne spretnosti.

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*57*58 cm
Skupna višina69 cm
Dimenzije paketa69*22*58 cm
Skupna dolžina58 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.