Komplet kavarna z Espresso kavomatom Coffee House Smoby z nakupovalnim vozičkom na kolesih

Opis izdelka

Kavarna z Espresso kavomatom Coffee House in nakupovalni voziček na kolesih francoskega proizvajalca Smoby bosta razveselila vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo vloge. Set igrač ponujamo po odlični ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu in barvi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico. Dečki in deklice se bodo igrali trgovce in natakarje, učili se bodo voditi lastno kavarno in streči gostom. Zahvaljujoč temu bodo razvijali svoje jezikovne spretnosti, pridobivali zdravo samozavest, se hitreje socializirali in približevali svetu odraslih.

Kavarna z Espresso kavnim avtomatom Coffee House Smoby z elektronsko blagajno, čitalcem kod in 57 dodatki

Otroška kavarna Coffee House francoskega proizvajalca Smoby je najnovejša igrača, ki je primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Kavarnica za otroke je replika prave kavarne in ponuja mnogo možnosti za igro. Vgrajena elektronska blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, espresso kavni avtomat z različnimi polnili pa bo male kofetkarje razveselil z okusno kavico. Spretni natakarji bodo zahvaljujoč kalkulatorju z ekranom lahko natančno izračunali, kakšen znesek morajo prejeti. Ceno nakupa lahko kupec preveri na računu.

Nakup lahko kupci opravijo tudi s pomočjo plačilne kartice. Kavarnica za otroke je opremljena z mikrofonom in bralcem kreditnih kartic. Izdelke lahko tudi skenirajo s pomočjo bralca kod, ki daje značilne zvoke in sveti. Otroška kavarna ponuja otrokom skupaj kar 57 odličnih dodatkov, med katerimi se nahajajo različne škatlice s kosmiči, kolački, piškotki, mleko, piškotki marshmallow in sok. Izbirajo pa lahko tudi med različnimi vrstami sadja, pekarskimi izdelki in kolačkov, na voljo pa imajo tudi pladenj, krožničke, pribor in kozarčke. Višina kavarne znaša 90 cm, skupne mere igrače pa so: 70*60*90 cm. 

Nakupovalni voziček Smoby na kolesih 52 cm

Nakupovalni voziček na kolesih z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby bo razveselil vse otroke od 3. leta starosti. Moderni nakupovalni voziček v čudovitih zelenih odtenkih je okrašen z umetniškimi sličicami sadja in napisom Shopping. Voziček je opremljen s kakovostnimi plastičnimi koleščki in priročnim ročajem, katerega višina dosega 52 cm. Trendovski nakupovalni voziček je prav ustvarjen za male navihance, ki se lahko na polno posvetijo igram različnih poklicev.

Nakupovalni voziček je primeren dodatek tudi za otroške kuhinjice in trgovinice, z njim se bo igralo tudi več otrok skupaj pri igri prodajalcev in kupcev. Edinstvena barvna zasnova vozička in pravi francoski dizajn ustvarja očarljivo vzdušje v vsaki sobici. Nakupovalna torba je izdelana je iz nepremočljivega blaga. Njen zgornji del se lahko preprosto odpre in zapre z enim gibom. Voziček lahko kamorkoli odložite, saj ima spodaj priročen podstavek, ki zagotavlja njegovo stabilnost. Višina vozička znaša 52 cm.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost70*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Skupna dolžina70 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,2 kg
OpombaBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.