Komplet kavarna z Espresso kavomatom Coffee House Smoby in kuhinja Bon Appétit Chef oranžna

Opis izdelka

Komplet kavarne z Espresso kavomatom Coffee House in kuhinje Bon Appétit Chef je izjemen set igrač za vse otroke od 3. leta starosti, ki obožujejo igre različnih poklicev. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in tudi barvno odlično podajo, otroci pa se bodo z njimi igrali še leta in leta. Igrače Smoby pomagajo pri razvoju komunikacijskih in jezikovnih spretnosti otrok, z njihovo pomočjo se učijo novih reči in razvijajo svoje talente. Set igrač ponujamo po znižani ceni, zahvaljujoč čemur boste pri nakupu izrazito prihranili. Proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok, sorojencev in prijateljev.

Kavarna z Espresso kavnim avtomatom Coffee House Smoby z elektronsko blagajno, čitalcem kod in 57 dodatki

Otroška kavarnica Coffee House francoskega proizvajalca Smoby je najnovejša igrača, ki je primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Kavarnica za otroke je replika prave kavarne in ponuja mnogo možnosti za igro. Vgrajena elektronska blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, espresso kavni avtomat z različnimi polnili pa bo male kofetkarje razveselil z okusno kavico. Spretni natakarji bodo zahvaljujoč kalkulatorju z ekranom lahko natančno izračunali, kakšen znesek morajo prejeti. Celoten nakup lahko kupec preveri na nakupni kartici, ki služi kot račun, ki pride iz plačilnega terminala, ko nakup plačate. Nakup lahko kupci opravijo tudi s pomočjo plačilne kartice.

Kavarnica za otroke je opremljena z mikrofonom in čitalcem kreditnih kartic. Izdelke lahko tudi skenirajo s pomočjo čitalca kod, ki daje značilne zvoke in sveti. Otroška kavarna ponuja otrokom skupaj kar 57 odličnih dodatkov, med katerimi se nahajajo različne škatlice s kosmiči, kolački, piškotki, mleko, piškotki marshmallow in sok. Izbirajo pa lahko tudi med različnimi vrstami sadja, pekarskih izdelkov in kolačkov Svoj nakupljen zajtrk s kavico mali kupci odnesejo na pladnju, kjer jim ne bodo manjkali niti krožnički, pribor in kozarčki.

Vse dodatke lahko mali prodajalec vstavi in postavi na poličke, na katerih so črtne kode skupaj s ceno. Sadje, zelenjava in tudi kruh ter kolački so lepo shranjeni na sprednjem delu kavarne. Višina kavarne znaša 90 cm, skupne mere igrače pa so: 70*60*90 cm. Kavarna za otroke je modernega dizajna v kombinaciji različnih odtenkov rjave in zelene barve. Na kavarni so ponazorjene čudovite sličice, napisi in prav tako odpiralni čas. Elektronska kavarna deluje na bateriji: 1 x LR57 a 1 x CR2032, ki sta del kompleta.

Kuhinja Bon Appétit Chef Smoby s hladilnikom, kavnim avtomatom in 23 dodatki oranžno-srebrna

Otroška kuhinja Bon Appétit Chef predstavlja enega izmed najbolj dodelanih izdelkov med otroškimi kuhinjami na trgu. Zasnovana je v čudoviti in sveži barvni kombinaciji oranžne barve, ki je dopolnjena s srebrno in belo. Otroška kuhinja je primerna za otroke od 3. leta starosti. Zahvaljujoč svojemu dizajnu je kuhinja dostopna iz vseh strani, zato omogoča igro več otrokom skupaj. Igra z otroško kuhinjo pri otrocih razvija komunikacijske spretnosti, otroci pa z vzajemno igro posnemajo odrasle. Pripomočki, dodatki, vratca in gumbi so prilagojeni drobnim otroškim rokicam. Kuhinja je primerna za deklice in dečke. Otroci si z igro v kuhinji urijo motorične sposobnosti, tipno zaznavnost in koordinacijo gibov.

Kuhinja Bon Appétit Chef Smoby ima veliko prostora za shranjevanje. Kuhinja ima tudi hladilnik z realistično sličico vsebine hladilnika. Poleg nje je pečica z odpirajočimi vratci, kjer lahko otroci spečejo pecivo. Delovni pult kuhinje za otroke vsebuje električni štedilnik z dvema kuhalnikoma za kuhanje in pečenje in korito za pomivanje posode. Nad delovnim pultom kuhinje je stojalo, na katerem je vgrajen espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami različnih okusov. Nad njim je kuhinjska ura, ne manjkajo pa niti kaveljci za kuhinjsko posodo. Kuhinja je visoka 97 cm, njene dimenzije so 53*34*97 cm. 

Ugledni francoski proizvajalec otroških igrač Smoby se ukvarja z izdelavo kakovostnih in edinstvenih igrač svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost70*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Skupna dolžina70 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,2 kg
OpombaBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna