Komplet igralo Fun Center Smoby s toboganom dolžine 150 cm in miza Vrtnar 2v1 od 24 mes

Opis izdelka

Set igrač Smoby v sebi združuje zabavni igralni center z nogometnim golom, košarkarskim košem in toboganom in prav tako otroško vrtnarsko mizico. Igrače se odlično dopolnjujejo, z njimi boste ustvarili popoln prostor za zabavne igre na vrtu ali dvorišču. Igrače imajo široko možnost uporabe za vse mogoče otroške igre, pri katerih domišljija in ustvarjalnost nimata meja. So izdelki francoskega proizvajalca Smoby, ki jamči originalnost, kakovost in varnost, torej boste z nakupom izdelkov Smoby pridobili resnično kakovostne izdelke. Setu igrač se ne boste mogli upreti prav zaradi znižane cene, zahvaljujoč kateri boste pridobili hkrati 2 zabavni igrači in pri tem še prihranili.

Igralni center Multisport Fun Center Smoby s 150 cm toboganom košarkarskim košem nogometnim golom in piknik mizico od 2 leta

Športni center Smoby Fun Center je odličen kompleks iger, ki vsebuje otroški tobogan, mizico, otroško hišico, visoki košarkarski koš, plezalo in nogometni gol, vse v enem. Vaši malčki se tako na vrtu ali dvorišču ne bodo nikoli več dolgočasili. Dolžina otroškega tobogana meri 150 cm. Je odličen element otroškega zabavnega centra, s katerim se bodo otroci dolgo igrali. Le čudovite oranžno-zelene barve. Na vrh tobogana bodo otroci splezali s pomočjo lestve na nasprotni strani. Ta ima odlične odprtine za nogice, da bi otroci lažje splezali nanj. Višina etaže med toboganom in lestvijo znaša 72 cm.

Na strani zabavnega centra se nahaja miza s klopmi, ob kateri lahko otroci ustvarijo lasten piknik, na njej rišejo ali pa le posedijo s prijatelji. Dimenzije mizice merijo 55*33 cm, klopi so visoke 26 cm in široke 16 cm. Druga dva dela igrače za na vrt sta: košarkarski koš in nogometni gol za male športnike. Košarkarski koš lahko nastavite na 2 različni višini. Hkrati pa je to tudi otroška hišica z velikimi okni in polovičnimi vrati. Hišica je s strešico zaščitena pred vremenskimi vplivi. Je dovolj prostorna, v njej se bo igralo tudi več otrok hkrati. Višina otroškega športnega stolpa meri 176 cm. Ostale dimenzije športnega stolpa Fun Center pa merijo 284*203*176 cm. Višina ravni znaša 72 cm od tal.

Miza Vrtnar De Jardinage 2v1 Smoby od 24 mes

Miza Vrtnar De Jardinage, francoskega proizvajalca Smoby je večfunkcijska mizica, ki v sebi skriva dva razdeljena prekata – otroci bodo eno komoro napolnili s peskom ali vodo, prostor v drugi pa bodo lahko uporabili kot vrtiček, v katerem bodo gojili lastne rastline, jih zalivali in zanje skrbeli. Obe komori lahko prekrijete s pokrovom. Skupaj z njimi se lahko otroci igrajo poklice vrtnarjev, zahvaljujoč čemur si razvijajo pozitivni odnos do narave. Na voljo imajo set 15 dodatkov, v katerem se nahaja vrtnarska košarica z motiko, modra kanglica, grabljice, pripomoček za sajenje, lopatka, bučka in korenček, ne manjkata pa niti dva cvetlična lončka, kamor lahko posadijo rožice. To vrtno orodje jih bo naučilo, za kaj služijo posamezni pripomočki in kako jih uporabljati.

Ko bodo otroci poskrbeli za svoj vrtiček, lahko v prosti prekat nalijejo vodo ali pa ga napolnijo s peskom, si postavljajo gradove, stolpe, tunele in se na polno potopijo v svet domišljije in predstavnosti. Mali gradbeniki imajo na voljo zeleno lopatko, grabljice in 3 čudovita modelčka za v pesek. Na male mornarje pa čaka tudi presenečenje v podobi rdeče ladjice – v mizico nalijejo vodo in se osvežujoče zabavajo pri igri mornarjev in gusarjev. To pa še ni vse – ko jo boste prekrili s pokrovom se bo spremenila na klasično otroško mizico, tako da lahko otroci na njej rišejo sličice, malicajo ali pa se s prijatelji in sorojenci igrajo namizne igre. Otroci se lahko igrajo tudi v prijetni senci – mizica ponuja tudi odprtino za senčnik (ni del paketa).

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače iz žametno nežne plastike. Plastika je nežna za otroške rokice ter prijetna na dotik. Igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili otroci pri veselih igrah varni. Izpolnjujejo tudi te najstrožje evropske varnostne standarde. Vsebujejo tudi anti UV-filter, ki varuje igrače pred škodljivimi učinki sončnega sevanja. Multifunkcijski igralni center in vrtnarska mizica sta nastala po navdihu najnovejših arhitekturnih trendov in sta narejena z občutkom za detajle, iz trpežnih materialov, ki so varni za igre najmlajših otrok.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost284*203*176 cm
Skupna višina176 cm
Dimenzije paketa120*50*88 cm
Skupna dolžina284 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža28 kg / 31,9 kg
Nosilnost3 kids x 50 kg = 150 kg
Nabor izdelkovDa
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …