Komplet igralo Fun Center Smoby s toboganom dolžine 150 cm in barven peskovnik s plahto od 24 mes

Opis izdelka

Set igrač za otroke sestavlja odličen športni igralni center Smoby z nogometnim golom, košarkarskim košem in toboganom ter večbarvni peskovnik BIG. Igrače se odlično dopolnjujejo, z njimi boste ustvarili popoln prostor za zabavne igre na vrtu ali dvorišču. Igrači imata široko možnost uporabe za vse mogoče otroške igre, pri katerih domišljija in ustvarjalnost nimata meja. Peskovniku je dodano še priročno zaščitno pokrivalo. Igrače so izdelki evropskih proizvajalcev Smoby in BIG, ki zagotavljajo originalnost, kakovost in varnost, ki na trgu nima konkurence. Setu igrač se ne boste mogli upreti prav zaradi znižane cene, zahvaljujoč kateri boste pridobili 2 zabavni igrači hkrati in pri nakupu še prihranili.

Igralni center Multisport Fun Center Smoby s 150 cm toboganom, košarkarskim košem, nogometnim golom in piknik mizico od 2 leta

Športni center Smoby Fun Center je odličen set iger za dvorišče ali vrt, ki vsebuje otroški tobogan, mizico, otroško hišico, visoki košarkarski koš, plezalo in nogometni gol, vse v enem. Vaši malčki se tako na vrtu ali dvorišču ne bodo nikoli več dolgočasili. Dolžina otroškega tobogana meri 150 cm. Je odličen element otroškega zabavnega centra, s katerim se bodo otroci igrali dolgo časa. Le čudovite oranžno-zelene barve. Na vrh tobogana bodo otroci splezali s pomočjo lestve na nasprotni strani. Ta ima odlične odprtine za nogice, da bi otroci lažje splezali nanj. Višina etaže med toboganom in lestvijo znaša 72 cm.

Na strani zabavnega centra se nahaja miza s klopmi, ob kateri lahko otroci ustvarijo lasten piknik, na njej rišejo ali pa le posedijo s prijatelji. Dimenzije mizice merijo 55*33 cm, klopi so visoke 26 cm in široke 16 cm. Druga dva dela igrače za na vrt sta: košarkarski koš in nogometni gol za male športnike. Košarkarski koš lahko nastavite na 2 različni višini. Hkrati pa je to tudi otroška hišica z velikimi okni in polovičnimi vrati. Hišica je s strešico zaščitena pred vremenskimi vplivi. Je dovolj prostorna, v njej se bo igralo tudi več otrok hkrati. Višina otroškega športnega stolpa meri 176 cm. Ostale dimenzije športnega stolpa Fun Center pa merijo 284*203*176 cm. Višina ravni znaša 72 cm od tal.

Peskovnik BIG s prekrivno prevleko barven od 12 meseca

Peskovnik nemškega proizvajalca BIG je primeren za 200 kg peska, kar pomeni, da je največji peskovnik v naši ponudbi. Peskovnik iz barvnih plastičnih čokov ima obliko klasičnega štirikotnika z zunanjimi dimenzijami 152*152*24 cm, notranje pa merijo 120*120 cm. Peskovnik je primeren za otroke od 1. leta starosti. Del peskovnika je tudi čvrsto pokrivalo, ki zaščiti peskovnik, da vanj ne bi prehajala voda in umazanija. Otroci se bodo z igro v peskovniku zabavali ure in ure. Nemški proizvajalec BIG je mislil tudi na priročnost igrače in v primeru, če želite peskovnik za zimo pospraviti noter, ga lahko preprosto zložite in obrišete z vlažno krpo ter pospravite. Peskovnik BIG ima 3-letno garancijo.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače iz žametno nežne plastike. Plastika je nežna za otroške rokice ter prijetna na dotik. BIG je nemški proizvajalec, ki prav tako izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke vseh starostnih kategorij. Igrače imajo zaobljene robove, da bi bili otroci pri veselih igrah varni. Izpolnjujejo tudi te najstrožje evropske varnostne kriterije. Hišica Smoby ima tudi anti UV-filter, ki varuje igrače pred škodljivimi učinki sončnega sevanja. Multifunkcijski igralni center Fun Center in peskovnik s pokrivalom BIG sta izdelana po navdihu najnovejših trendov z občutkom za detajle, iz trpežnih materialov, ki so varni za igre najmlajših otrok. Kateri otrok pa ne obožuje plezanja, iger v hiški, v peskovniku ali pa nogometa in košarke. V tem setu vam ponujamo igrače za vse te aktivnosti, ki bodo vaše otroke zagotovo zabavale.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost284*203*176 cm
Skupna višina176 cm
Dimenzije paketa120*50*88 cm
Skupna dolžina284 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža28 kg / 31,9 kg
Nosilnost3 kids x 50 kg = 150 kg
Nabor izdelkovDa
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …