Komplet igralo Fun Center Smoby s toboganom dolžine 150 cm in hišica Nature s premično naoknico od 24 mes

Opis izdelka

Komplet igrač Smoby sestavlja edinstveni multifunkcionalni center Fun Center in čudovita hiška Nature. Igrače se odlično dopolnjujejo, z njimi boste ustvarili popoln prostor za zabavne igre na vrtu ali dvorišču. Igrači imata široko možnost uporabe za vse mogoče otroške igre. So izdelki francoskega proizvajalca Smoby, ki jamči originalnost, kakovost in varnost, torej boste z nakupom izdelkov, Smoby pridobili resnično kakovostne izdelke. Setu igrač se ne boste mogli upreti prav zaradi znižane cene, zahvaljujoč kateri boste pridobili 2 zabavni igrači naenkrat in pri tem še prihranili.

Igralni center Multisport Fun Center Smoby s 150 cm toboganom, košarkarskim košem, nogometnim golom in piknik mizico od 2 leta

Športni center Smoby Fun Center je odličen kompleks iger, ki vsebuje otroški tobogan, mizico, otroško hišico, visoki košarkarski koš, plezalo in nogometni gol, vse v enem. Vaši malčki se tako na vrtu ali dvorišču ne bodo nikoli več dolgočasili. Dolžina otroškega tobogana meri 150 cm. Je odličen element otroškega zabavnega centra, s katerim se bodo otroci igrali dolgo časa. Le čudovite oranžno-zelene barve. Na vrh tobogana bodo otroci splezali s pomočjo lestve na nasprotni strani. Ta ima odlične odprtine za nogice, da bi otroci lažje splezali nanj. Višina etaže med toboganom in lestvijo znaša 72 cm.

Na strani zabavnega centra se nahaja miza s klopmi, ob kateri lahko otroci ustvarijo lasten piknik, na njej rišejo ali pa le posedijo s prijatelji. Dimenzije mizice merijo 55*33 cm, klopi so visoke 26 cm in široke 16 cm. Druga dva dela igrače za na vrt sta: košarkarski koš in nogometni gol za male športnike. Košarkarski koš lahko nastavite na 2 različni višini. Hkrati pa je to tudi otroška hišica z velikimi okni in polovičnimi vrati. Hišica je s strešico zaščitena pred vremenskimi vplivi. Je dovolj prostorna, v njej se bo igralo tudi več otrok hkrati. Višina otroškega športnega stolpa meri 176 cm. Ostale dimenzije športnega stolpa Fun Center pa merijo 284*203*176 cm. Višina ravni znaša 72 cm od tal.

Hišica Nature Smoby rdeče-zelena, 3 okna, 2 žaluziji in 2 premični naoknici s UV filtrom od 2 leta

Otroška hišica Smoby Nature je edinstvenega dizajna, ki bo že na prvi pogled všeč vsakemu otroku. Ima trdne in stabilne dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi močnemu vetru in vremenskim vplivom. Otroška hišica Smoby se namesti in zloži na zelo preprost način. Ko jo sestavite, ne bo zavzela veliko prostora, in tako se vam ni treba bati, da bi vam bila doma v napoto. Stabilnost hišice je zajamčena zahvaljujoč kakovostnim plastičnim materialom, ki so čvrsti in trpežni. Otroška hišica Nature znamke Smoby ima edinstveno premično naoknico žive oranžne barve in mrežasto okno, celotna hiška je zasnovana v čudoviti barvni kombinaciji oranžne, bele, zelene in rdeče.

Barve in dizajn se bodo odlično podali k arhitekturi vašega dvorišča ali vrta, s čimer bo hišica tudi lep okras. Zaradi svoje brezčasne preprostosti in prostornega notranjega prostora spada med najbolj priljubljene hiške. Notranji tloris znaša 98*111 cm, višina hiške pa meri 127 cm. Vrata hišice so dimenzij 91*42 cm. Polovična vrata so visoka 49 cm. Streha otroške hišice Nature je imitacija strešne kritine v rdeči barvi. Površina hišice ima relief, ki spominja na gradbeni material z detajli v obliki cvetličnih korit. Igra v otroški hišici je zanimiva za otroke različnih starosti. V njej se bodo s svojimi prijatelji in sorodniki lahko igrali ure in ure. Užitek v igri z otroško hišico je prav poseben zaradi dosledne ergonomske rešitve, saj imajo otroci znotraj hišice veliko prostora za igranje.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače iz žametno nežne plastike. Plastika je nežna za otroške rokice ter prijetna na dotik. Igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili otroci pri veselih igrah varni. Izpolnjujejo tudi te najstrožje evropske varnostne kriterije, opremljene pa so tudi z anti UV filtrom. Multifunkcijski igralni center in otroška hiška sta izdelana po navdihu najnovejših arhitekturnih trendov z občutkom za detajle, iz trpežnih materialov, ki so varni za igre najmlajših otrok. Kupite svojim otrokom ta edinstveni komplet igrač za na vrt in lahko ste prepričani, da se med igrami na vrtu malčki ne bodo nikoli dolgočasili, temveč krepili svoje mišice, spletali prijateljske vezi in se vedno zabavali.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost284*203*176 cm
Skupna višina176 cm
Dimenzije paketa120*50*88 cm
Skupna dolžina284 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža28 kg / 31,9 kg
Nosilnost3 kids x 50 kg = 150 kg
Nabor izdelkovDa
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …