Komplet hiška na stebrih Pilings House Smoby z 1,5 m toboganom in poganjalec z gumiranimi kolesi in voziček z vedrom in sladoledom od 24 mes

Opis izdelka

Priljubljeni kompleti otroških igrač po odličnih cenah. Komplet otroške hiške na stebrih s toboganom, poganjalca in vozička z vedrom ter sladoledom je brezčasen set igrač, primeren za vse otroke od 2. leta starosti, ki se radi igrajo na svežem zraku. Set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu resnično prihranili. Igrači v setu se ena drugi lepo podata in sta izdelani iz kvalitetnih materialov. Z igračami priznanih znamk Smoby in Écoiffier se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji.

Otroška hišica na stebrih Pilings House Smoby s 1,5 m toboganom in lestvijo od 2 leta

Otroška hišica na stebrih Pilings House je popolna vrtna hišica za vse otroke od 2. leta starosti. Hišica za otroke je zasnovana v živih barvah, tako da bo všeč otrokom že na prvi pogled, hkrati pa bo odličen dodatek vsakega vrta in dvorišča. Ta originalna hiška stoji na stebrih na višini 70 cm, zaradi česar lahko otrokom ponudi tudi odličen tobogan z dolžino 1,5 metra, po katerem lahko veselo drvijo. Hiška ima protizdrsno lestev in dovolj prostora pod njo, kamor lahko malčki razgrnejo dekico in se igrajo v prijetni senci. Površina hiške je zaščitena z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo ohranil žive barve tudi po več letih uporabe. 

Lastnosti

  • originalna vrtna hiška na stebrih
  • kakovostni tobogan z dolžino 150 cm
  • stabilna in trpežna konstrukcija
  • primeren dodatek za dvorišče ali vrt
  • realističen dizajn in kakovostne dvojne stene 
  • polovična vrata in premične naoknice
  • dovolj prostorna za igro več otrok
  • žive barve z anti UV filtrom
  • zaobljeni robovi
  • pravi francoski izdelek

Poganjalec motor z reflektorjem Scooter Pink Smoby z gumiranimi kolesi od 18 meseca rožnati

Poganjalec motor z lučko Scooter Pink Smoby je odličen poganjalec za male deklice od 18. meseca starosti. Otroški poganjalec bo otroke očaral s svojo rožnato zasnovo in originalnim francoskim dizajnom. To odlično prevozno sredstvo se prižge s pomočjo ključa, ki daje mehanski zvok prižiga cric-cric. Otroški poganjalec ima na krmilu nameščen realistični reflektor, pod ergonomsko oblikovanim sedežem pa se skriva predalček, kamor lahko deklica pospravi svoje igrače. Za zanesljivo vožnjo poganjalca bodo poskrbela gumirana kolesa, ki so izredno tiha in pri vožnji poskrbijo za največje udobje. Celotna teža poganjalca znaša 2,4 kg, tako da ga lahko otroci vzamejo tudi na izlet s svojimi starši. Dimenzije poganjalca merijo 65*34*48 cm.

Otroški voziček za vlečenje Minnie Smoby z vedro setom za pesek (višina vedra 18 cm) od 18 meseca rožnat

Otroški voziček za vlečenje Minnie priznane francoske znamke Smoby z vedro setom za pesek bo razveselil vse otroke, ki obožujejo risanko o Miki Miški in njegovi prijateljici Mine. Čudovit rožnati voziček na štirih stabilnih koleščkih je prelepljen z motivi iz priljubljene risanke, prav tako pa je okrašeno tudi vedro z igračami za v pesek. Voziček na koleščkih ima praktičen ročaj, za katerega ga lahko malčki primejo in odvlečejo kamorkoli. V voziček se bo brez težav umestilo veliko peska, in tudi mnogo igrač, ki jih lahko deklice odpeljejo na peskovnik ali otroško igrišče. Vedro, ki vsebuje lopatko, grabljice in modelček je popolnoma usklajen z vozičkom in bo razveselil vse otroke od 18. meseca starosti.

Otroški sladoled 100% Chef Écoiffier s kornetom od 18 mesecev

Écoiffier, otroški sladoledni set so izpolnjene sanje vsakega malega ljubitelja te sladke hladne dobrote. Sladoled in kornetek za otroke sta skoraj nerazpoznavna od pravega sladoleda s kornetom, tako da bo igra za otroke še mnogo zabavnejša. Kepice sladoleda so rožnate, zelene in rdeče barve, prav tako kot resničen malinov, jagodni in jabolčni sladoled. Korneti pa so prav tako skoraj nerazpoznavni od resničnih. K sladolednem setu je priložena še priročna rumena zajemalka za zajemanje sladoleda. Mere sladoleda s kornetom za otroke znašajo 17*6*27 cm in so primerne za vse otroke od 18. meseca starosti, za katere je sladoled najboljša sladica. 

Francoski podjetji Smoby in Écoiffier proizvajata plastične igrače visoke kakovosti za otroke različnih starostnih kategorij. Plastika na igračah Smoby je trdna, obenem pa nežna za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, barve pa spodbujajo otroško fantazijo. Set otroške hiške in sladoledarskega vozička tvori odlično kombinacijo, ki bo ure in ure zabavala vsakega otroka. Presenetite svoje malčke z odličnim setom igrač. 

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost260*160*197 cm
Skupna višina197 cm
Dimenzije paketa120*50*100 cm
Skupna dolžina260 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža35 kg
OpombaHouse size: 98*110*127 cm
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …