Komplet hišica Jolie Smoby modra s 3 okni in 2 žaluzijami in motorna žaga z vrtalnikom Bob The Builder od 24 mes

Opis izdelka

Komplet otroške hišice Jolie in motorne žage z vrtalnikom Bob the Builder je moderni in originalni set igrač za dečke in deklice od 2. leta starosti dalje. Komplet igrač po akcijski ceni s svojo kakovostjo ne bo razveselil le staršev, ampak z mnogimi zabavnimi dodatki tudi njihove otroke. Igrače v kompletu znamk Smoby se ena drugi lepo podajo, skupaj pa bodo ustvarile zabaven otroški center. Igrače v setu Smoby se ponašajo s pravim francoskim dizajnom, zahvaljujoč anti UV filtru pa bodo ohranile čudovite in žive barve tudi več po letih uporabe. 

Hišica Jolie Smoby modro-siva s 3 okni in 2 žaluzijami z UV filtrom od 2 leta

Hišica Jolie je originalna vrtna hišica priznanega francoskega proizvajalca Smoby. V hiški se bodo odlično igrali vsi otroci od 2. leta starosti. Moderna hiška bo otrokom priskrbela dovolj prostora za igro, čez 3 okna in 2 žaluzije pa bo pritekalo v hiško dovolj svetlobe in svežega zraka. Čudovita kombinacija modre, zelene, sive in bele barve na hiški deluje brezčasno, njene barve pa ne bodo zbledele niti po letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Hišica deluje izredno realistično in se bo lepo podala na vsak vrt ali dvorišče.

Hiška ima kakovostne dvojne stene, je izdelana iz prvorazredne plastike s pomočjo najnovejše tehnologije Blow Molding, ki daje hiški značilne lastnosti – trdnost in trpežnost. Hiška je stabilna in odlično kljubuje tudi neprijaznim vetrovnim razmeram. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varno igro, njena površina pa je nežna in žametna na dotik. Mere te prvorazredne hiške znašajo 98*110*127 cm, kjer skupna višina meri 127 cm, dolžina pa 110 cm. Vrtno hiško lahko uporabljate tudi v notranjih prostorih, je zložljiva, omogoča hitro zlaganje in sestavljanje.

Motorna žaga Mojster Miha Smoby elektronska z gibljivo verigo

Otroška motorna žaga Mojster Miha znamke Smoby je čudovita elektronska igrača realističnega dizajna primerna za male mojstre. Elektronska motorna žaga v motivu risanke Mojster Miha daje zvoke kot resnična žaga, zato se bodo z njo malčki počutili kot da bi delali s pravo žago. Je maksimalno varen, izdelan iz kakovostnega materiala in žametno nežne površine. Deška elektronska igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti. Otroška žaga je čudovita igrača, s katero se bodo mali dečki zabavali ure in ure. Veliko se bodo naučili o uporabi delovnega orodja in o tem, kaj vse je potrebno za različna popravila.

Vrtalnik Bob the builder Smoby mehanski s 3 nastavki in 2 rotacijama

Otroški mehanski vrtalnik Mojster Miha znamke Smoby je čudovita igrača realističnega dizajna primerna za male mojstre. Skupaj z vrtalnikom bodo dečki prejeli so še tri nastavke, vrtalnik pa se obrača v dve smeri vrtenja za še bolj realistično in zabavno igro mojstrov. Je maksimalno varen, izdelan iz kakovostnega materiala in žametno nežne površine. Deška igrača je primerna za otroke že od 3. leta starosti. Otroški vrtalnik v motivu priljubljene risanke Mojster Miha je čudovita igrača, s katero se bodo otroci zabavali ure in ure. Veliko se bodo naučili o uporabi delovnega orodja in o tem, kaj vse je potrebno za različna popravila. Vrtalnik je zasnovan v pestrih barvah oranžne, modre in sive, ne manjka pa niti sličica samega Mojstra Mihe.

Priznano francosko podjetje Smoby proizvaja kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost98*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
Skupna dolžina110 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža12,50 kg / 14,75 kg
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha