Komplet hišica Jolie s 3 okni in 2 žaluzijama Smoby in vodna steza AquaPlay od 24 mes

Opis izdelka

Komplet otroške hišice Jolie in vodne steze AquaPlay je odličen in originalen set igrač za dečke in deklice od 2. leta starosti dalje. Komplet igrač po akcijski ceni s svojo kakovostjo ne bo razveselil le staršev, ampak z mnogimi zabavnimi dodatki tudi njihove otroke. Igrače v kompletu znamk Smoby in AquaPlay se ena drugi lepo podajo, skupaj pa bodo ustvarile zabaven otroški center. Igrače v setu Smoby se ponašajo s pravim francoskim dizajnom, zahvaljujoč anti UV filtru pa bodo ohranile čudovite in žive barve tudi več po letih uporabe. 

Hišica Jolie Smoby modro-siva s 3 okni in 2 žaluzijami z UV filtrom od 2 leta

Hišica Jolie je originalna vrtna hišica priznanega francoskega proizvajalca Smoby. V hiški se bodo odlično igrali vsi otroci od 2. leta starosti. Moderna hiška bo otrokom priskrbela dovolj prostora za igro, čez 3 okna in 2 žaluzije pa bo pritekalo v hiško dovolj svetlobe in svežega zraka. Čudovita kombinacija modre, zelene, sive in bele barve na hiški deluje brezčasno, njene barve pa zahvaljujoč anti UV filtru ne bodo zbledele niti po več letih uporabe. Hišica deluje izredno realistično in se bo lepo podala na vsak vrt ali dvorišče.

Hiška ima kakovostne dvojne stene in je izdelana iz prvorazredne plastike s pomočjo najnovejše tehnologije Blow Molding, ki daje hiški značilne lastnosti – trdnost in trpežnost. Hiška je stabilna in odlično kljubuje tudi neprijaznim vetrovnim razmeram. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varno igro, njena površina pa je nežna in žametna na dotik. Mere te prvorazredne hiške znašajo 98*110*127 cm, kjer skupna višina meri 127 cm, dolžina pa 110 cm. Vrtno hiško lahko uporabljate tudi v notranjih prostorih, je zložljiva, omogoča hitro zlaganje in sestavljanje.

Vodna steza AquaPlay Start Set s povodnim konjem Wilmo in kontejnersko ladjo od 3 leta

Vodna steza AquaPlay Start Set je fantastična vodna igra za otroke od 3. do 7. leta starosti. Ko bo malček kanale sestavil skupaj, bo vanjo preprosto nalil vodo in zabavna igra se lahko prične. Start Set vsebuje junakinjo povodnega konja Wilmo, vodno kolo, kontejnersko ladjo, avtomobilček in žerjav za premikanje tovora. Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodnim sistemom opazovali premikanje ladjice v vodi, prekladali tovor s pomočjo žerjava in razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa.  Mere vodnega sistema znašajo 68*65*22 cm, njegova višina pa meri 22 cm.

AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci preučujejo: princip plavanja in potapljanja, delovanje vodnega kolesa, način postavljanja in trdnost konstrukcije. Vodni sistem AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. Zahvaljujoč širokemu spektru dodatkov, ki jih lahko uporabite na različne načine, AquaPlay stimulira otroško domišljijo in ustvarjalnost. Vodni kanal lahko starejši otroci prepustijo tudi svojim mlajšim bratcem in sestricam in tako bo leta in leta zagotavljala zabavo in smeh. Pri takšni igri se razvija predvsem logično mišljenje in drobna motorika.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Aquaplay je vrhunski evropski proizvajalec posebnih vodnih igrač, v podobi vodnih kanalov. Vodne igre Aquaplay so zasnovane na Švedskem in izdelane v Nemčiji. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla.

Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost98*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
Skupna dolžina110 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža12,50 kg / 14,75 kg
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha