Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in trikrilna delavnica z avtomobilčkom za sestavljanje

Opis izdelka

Hišica za dojenčka in trikrilna delavnica sestavljata popoln set igrač za otroke od 3. leta. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, dečki in deklice se bodo z večnamensko hiško s spalnico, kopalnico in kuhinjo lahko igrali očke in mamice. Veliko veselje pa jim bo priskrbela delavnica, s katero bodo otroci preizkusili delo tehnikov in domačih mojstrov. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, osrednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modernim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički za dojenčkove sladke sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Delovna miza trikrilna Black&Decker Mega Center Smoby mehanika vodovod in mizarstvo 100 dodatkov višina 103 cm

Delovna miza trikrilna Black&Decker Mega Center francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo tehnične poklice. Pri delu vodovodarjev, mehanikov in mizarjev se lahko zanesejo na bogati set 100 dodatkov, med katerimi so mehanski vrtalnik z 2 nastavkoma, klešče, žaga, izvijač, montažni ključi, kladivo, pleskarski valjar, primež, vijaki, matice, žeblji, vodovodne cevi in poličke za manjše predmete ter različni delčki za montažo. Delovna miza s 3 igralnimi površinami je opremljena s koleščki za preprostejšo uporabo in odpirajočimi stranskimi krili, s katerimi lahko delavnico v nekaj sekundah razprete in zaprete.

Sprednji del je namenjen strojniškim opravilom, otroci se učijo delati s primežem, zabijati žeblje, meriti z ravnilom in sestaviti avtomobilček po navodilih. S tem si odlično razvijajo svojo fino motoriko, spoznavajo novo orodje in njihovo pravilno uporabo. Zadnja stena je opremljena s sistemom za obešanje delovnega orodja in površino za odlaganje majhnih delčkov, zato bodo imeli vse potrebne dodatke vedno pri roki. Male mojstre bo razveselila tudi priročna tabla, na katero lahko rišejo s kredo in si zapisujejo opombe, prav tako pa jim bodo prav prišle poličke pod delovno površino.

Vodovodni in pleskarski del je sestavljen iz umivalnika, pleskarskega valjčka, dozirnika za milo za roke in stene z montažnimi odprtinami, na katere otroci napeljujejo cevi, pri čemer so jim v pomoč tudi slikovna navodila. Skozi sestavljene cevi bodo potem spustili žogico in opazovali, ali je prišla na želeno mesto. Pri gradnji cevovoda bodo otroci preizkušali različne načine montaže in si tako razvijali svoj občutek za prostor in tehnično predstavnost.

Mizarski del je namenjen vsem otrokom, ki se želijo naučiti delati z lesom. Mali mizarji in tesarji se bodo razveselili namizne krožne žage, s katero se bodo s pomočjo premičnega mehanizma naučili rezati lesene delčke. Krožna žaga je videti izjemno pristno, otroci pa se bodo ob delu zabavali tudi z ročno žago, ki jo lahko obesijo na stranski del mize. Del mizarstva je tudi mala polička za manjše predmete, ki jo lahko mali mizarji po delu tudi pospravijo. Mere delavnice znašajo 56*34*103 cm. Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali vloge odraslih. 

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek do otroških rokic in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.