Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in zdravniška miza s 30 cm dojenčkom in spalno vrečo

Opis izdelka

Hišica za dojenčka, zdravniška mizica, spalna vreč in dojenček bodo razveselili vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti, ki se rade igrajo z dojenčki. Igrače v kompletu se ena drugi barvno lepo podajo, otroci se bodo z njimi igrali zdravnike, pregledali svojega novega dojenčka in mu priskrbeli zdravstveno nego. V veliko veselje pa jim bo tudi večnamenska hiška s spalnico, kuhinjo in kopalnico. Igre mamic in očkov bodo zato še bolj pristne, z njimi pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko in komunikacijske spretnosti. Deklice se s tem učijo skrbeti za najmlajše in tako lažje ustvarjajo socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, srednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modnim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički za dojenčkove sladke sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Zdravniška mizica za zdravnika Baby Care Center Smoby elektronska z zvokom in lučko in dojenček z 28 dodatki

Se vaši otroci radi igrajo zdravnike in zdravnice? Zdravniška mizica Baby Care Center, z delavnice francoskih dizajnerjev Smoby predstavlja izjemno izbiro za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Z njim bodo otroci ustvarili lastno zdravstveno središče, v katerem bodo nudili zdravniško oskrbo na mizici s kakovostnim IML potiskom. Bogati 28-delni set dodatkov vsebuje vse potrebne pripomočke za popolno oskrbo. Med njimi bodo otroci našli zdravniška očala, zdravniške kartice, elektronsko tablico z zvokom in lučko, brošuro z zdravniškimi zaznamki, merilnik, stetoskop, termometer, otoskop, kladivce za reflekse, sirup, žličko, kremo, obliže, injekcijo, bombažno pleničko in mnogo drugega. Za igro imajo na voljo imajo tudi dojenčka z velikostjo 30 cm, s funkcijo lulanja, zahvaljujoč kateri bo igra pri igri pediatrov še bolj pristna. 

Medicinska mizica v nežnih krem barvah deluje izjemno realistično in brezčasno. Izdelana je iz trdne in trpežne plastike, ki nima ostrih robov in je žametna na dotik. Poleg delovne površine za tehtanje dojenčka in pregled, razpolaga tudi z veliko prostora za shranjevanje za dodatke. V njenem spodnjem delu se nahaja polička, kamor lahko otroci pospravijo dodatke za nego dojenčka, na zgornji del pa bodo pospravili zdravniške pripomočke in aparate. Vrhunska zdravniška mizica bo otrokom priskrbela zabavo za leta in leta. Otroci se z igro zdravnikov približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Učijo se, kako uporabljati zdravniške pripomočke, izboljšujejo logično mišljenje in fino motoriko. Mere izdelka znašajo 41*52*68 cm, baterije niso priložene kompletu.

Spalna vreča za 42 cm dojenčka Sleep Sacks Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za posteljo in voziček

Spalna vreča Sleep Sacks iz brezčasne izdaje Baby Nurse je popoln dodatek za skrbne igre z dojenčki z velikostjo do 42 cm. Je prikupne rožnato-bele pastelne barvne kombinacije, ki bo deklice razveselila že na prvi pogled. Zahvaljujoč njej bo dojenček na varnem in se ne bo prehladil niti med spanjem ali pa sprehodom v vozičku. Spalna vreča za dojenčka je okrašena z napisom Baby Nurse in je pristnega videza, saj je to pomanjšana različica prave spalne vreče za dojenčke. Spalna vreča za dojenčka je izdelana iz kakovostne in prijetne tkanine, mere znašajo 27*1*38 cm. Primerna je za deklice že od 18. meseca starosti.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.