Komplet hišica za dojenčka Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby in klop za risanje Riši in briši s prostorom za shranjevanje

Opis izdelka

Hišica za dojenčka Violette Baby Nurse in klop za risanje Riši in briši sestavljata odličen set igrač za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Set igrač po akcijski ceni ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo ob nakupu izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu in barvi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico. Otroci se bodo z njimi igrali starše in umetnike, se približali svetu odraslih in razvijali svojo logično mišljenje, domišljijo in predstavnost. Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša otrokom igrače najvišje kakovosti s prvovrstnim videzom.

Hiška za dojenčka Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby

Hišica za dojenčka Violette z izdaje Baby Nurse je čudovita igrača, primerna za otroke že od 3. meseca starosti. Rožnati igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, srednji del hiške tvori kopalnica z rožnato banjico in prho ter previjalno mizico z modnim vzorcem. Zadnjo steno tvori okvir za fotografijo, okrašen s srčki, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom.

Levo krilo je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male hitro segrele dojenčkovo hrano. Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički, za slajše sanje dojenčka. Nočna lučka za dojenčkovo glavico daje ponoči prijetne in nemoteče zvoke ter fluorescentno lučko. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in posteljico namestite na otrokovo, da bosta lahko skupaj tudi spala.

Ta večfunkcijski center nege ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček v obliki srčka z žličko za hranjenje in steklenička za mleko, škatlica z mlekom v prahu, šamponček, termometer in drugi dodatki. Otroci se bodo razveselili tudi dovolj prostora za shranjevanje in dodatkov, zahvaljujoč koleščkom pa bodo hiško odpeljali kamorkoli bodo želeli. Dojenček ni del paketa.

Klop za risanje Magic Desk Smoby Riši in briši

Moderna klop za risanje Magic Desk predstavlja odlično darilo za vse dečke in deklice od 2. leta starosti. Klop s tablo za risanje je izdelana v čudoviti oranžni, zeleni in modri barvni kombinaciji. Klop Riši in Briši v sebi skriva originalno tablo, na katero lahko otroci veselo rišejo različne sličice, vadijo pisanje številk in abecede in jih potem tudi preprosto izbrišejo. Na voljo bodo imeli 12 dodatkov, med katerimi se nahaja zbrisljiv flomaster, krpo za brisanje table in blok s pobarvankami. Mali umetniki se bodo odlično zabavali in odkrivali svoje talente.

Šolska klop ima robustno in stabilno konstrukcijo, v sebi pa skriva kar 4 predalčke za shranjevanje dodatkov. Največji prostor za shranjevanje se nahaja neposredno pod tablo, tja lahko otroci pospravijo vse umetniške potrebščine. Drugi predalčki so nameščeni nad tablo, kamor lahko odložijo pisala in pripomočke, ki jih v tistem potrebujejo. Delovna površina je izdelana tako, da bi otrokom priskrbela pravi kot za risanje in slikanje. Udoben ergonomski sedež v kombinaciji s stopničko za noge jim bo priskrbel udobje med njihovim ustvarjanjem in zdrave navade glede sedenja.

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost150*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,1 kg
Barvavijolična
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.