Komplet hišica Vrtnar Neo Floralie Smoby s kuhinjo in lonci in ponvice za darilo

Opis izdelka

Komplet hišice Vrtnar Neo Floralie s kuhinjo in darilnega seta loncev in ponvic je odlična priložnost, kako razveseliti vsakega otroka od 3. leta starosti. Z originalnim setom igrač po akcijski ceni ne boste le prihranili svojega denarja, ampak boste navdušeni nad kakovostno in očarljivo izdelavo. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz prvorazrednega materiala, otroci pa se bodo z njimi odlično zabavali. Površina igrač v setu znamke Smoby je opremljena z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bosta ohranili svoje žive barve še leta in leta. 

Hišica za otroke Vrtnar Maison Neo Floralie Smoby z zvoncem in kuhinjskim kotom

Vrtna hišica Neo Foralie je kakovostna plastična hišica za otroke od 3. leta starosti dalje. Hišica za na vrt ima trpežne dvojne stene, polovična vrata, elektronski zvonček in kuhinjski pult. Tloris otroške hišice Vrtnar meri 185*109 cm, celotna višina pa znaša 148 cm.

  • vrtna hišica za otroke
  • dvojne plastične stene
  • tloris 185*109 cm
  • višina 148 cm
  • več oken, polovična vrata, kuhinjski pult
  • elektronski zvonček
  • teža paketa 31,85 kg
  • francoski izdelek

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. 

Lonci in posoda za otroke 100% Chef Ecoiffier 16 kosov od 18 mesecev

Set lončkov in posode 100% Chef je popolna igrača primerna za male kuharje od 18. meseca starosti. Set vsebuje skupaj 16 kuhinjskih dodatkov, ki se bodo popolnoma podali v vsako otroško kuhinjico. Med posodice spadajo lonci s pokrovkami, ponvica, pekač, kuhalnica, vilice, nož in lopatka. Igra poklicev pripomore k razvoju otroške domišljije in ustvarjalnosti, z ravnanjem z drobnimi predmeti pa se razvija fina motorika. 

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. Francoski proizvajalec Écoiffier je na trgu z otroškimi igračami znan po igračah z edinstvenim dizajnom, modnimi trendi, varnostnimi kriteriji na visoki ravni ter kakovosti po primerni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost185*109*148 cm
Skupna višina148 cm
Dimenzije paketa144*40*87 cm
Skupna dolžina185 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža28,25 kg / 31,85 kg
OpombaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.