Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in voziček za dvojčka z nosilko in zdravniški kovček

Opis izdelka

Hišica za dojenčka, voziček za dvojčka, nosilka in zdravniški kovček sestavljajo izjemni set igrač za otroke od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, dečki in deklice se bodo z večnamensko hiško s spalnico, kopalnico in kuhinjo lahko igrali očke in mamice. Za še večjo zabavo pa bodo poskrbeli voziček za dojenčka dvojčka, nosilka in zdravniški kovček, s katerim bodo preizkusili poklic zdravnika. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, osrednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modernim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički za dojenčkove sladke sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Voziček za dvojčka Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby z varnostnim pasom za 42 cm dojenčka

Voziček za dojenčka dvojčka Powder Pink z izdaje Maxi Cosi & Quinny bodo uporabljali vsi otroci, predvsem pa deklice pri vsakodnevnih sprehodih s svojimi najljubšimi dojenčki. Voziček v nežni pastelni rožnati barvi deluje brezčasno in elegantno, všeč bo otrokom in tudi staršem. Voziček je izjemno preprost za uporabo – ergonomski ročaj je na višini 64 cm od tal. Vanj se bosta udobna namestila kar dva dojenčka z velikostjo 42 cm. Voziček omogoča otrokom preprosto manevriranje v strani, zahvaljujoč tihim in trpežnim kolesom pa z lahkoto premaguje tudi nepravilnosti na cesti. Kolesa se obračajo za 360 stopinj. Voziček je sestavljen iz trdnega kovinskega ogrodja, ki v kombinaciji s trpežno plastiko ustvarja najboljše vozne lastnosti. Sedeža sta opremljena z varnostnimi pasovi, na spodnjem delu vozička pa je tudi velik prostor za shranjevanje dodatkov. Mere izdelka znašajo 55*39*64 cm, baterije niso priložene kompletu. 

Zdravniški kovček za medicinsko sestro Baby Care Smoby z 19 dodatki in nalepkami

Zdravniški kovček za medicinsko sestro Baby Care, z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je izjemni set za vse bodoče zdravnike in medicinske sestre že od 3. leta starosti. V brezčasnem modro-belem kovčku z zdravniškim motivom se nahaja set 19 dodatkov, zahvaljujoč katerim bo vsak pregled zelo zabaven. Dečki in deklice bodo med njimi našli samolepilne obliže, očala, zdravniške zaznamke in formularje z nalepkami, stetoskop, termometer, otoskop, kladivce za reflekse in motorične funkcije, otroški sirup, žličko, mehansko injekcijo in kremo. Lahek kovček razpolaga s priročnim držalom, tako da lahko otroci kadarkoli odidejo na pregled k svojim malim pacientom in se igrajo pediatre.

Nosilka za 42 cm dojenčka Baby Carrier Natur D'Amour Baby Nurse Smoby ergonomska nosilka

Nosilka za dojenčka Baby Carrier francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odličen dodatek za dojenčke, s katerim se bodo igrale deklice od 3. leta starosti. Zahvaljujoč ergonomski nosilki bodo deklice imele dojenčke stalno pri sebi, tako kot odrasle mamice. Nosilka je primerna za dojenčke z velikostjo od 32 do 42 cm in je čudovite rožnato bele pastelne barve. Svojega dojenčka bodo zahvaljujoč priročni nosilki lahko odnesle povsod s seboj, kjer ga bodo lahko nosile v dveh položajih – v smer poti ali pa obrnjene proti sebi. Nosilka iz kakovostne tkanine ima 2 nastavljivi naramnici, zato se bo vsakemu otroku podala kot ulita.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.