Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in voziček s stolčkom za hranjenje avtosedežem počivalnikom in nosilko

Opis izdelka

Hišica za dojenčka, športni voziček, večfunkcijski stolček za hranjenje in nosilka sestavljajo očarljiv set igrač za otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo z dojenčki. Igrače v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, otroci se bodo z dojenčkom v vozičku odpravili na sprehod v park, zvečer pa ga lahko pripravijo na spanje v trikrilni hiški in večnamenskemu stolčku. Igre mamic in očkov bodo še bolj pristne, z njimi pa si bodo razvijali fino motoriko in komunikacijske spretnosti. Deklice se učijo skrbeti za najmlajše in tako lažje ustvarjajo socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, srednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modnim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički za dojenčkove sladke sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Kombinirani voziček Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby globoki in športni ter prenosljiva posteljica

Kombinirani voziček Powder Pink 3v1 z izdaje Maxi Cosi & Quinny, francoske znamke Smoby je odlično darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Voziček v rožnati barvi se lahko nastavi na 3 različne načine: tradicionalen globoki voziček, športni buggy voziček ali pa ga deklica uporablja kot prenosno posteljico za dojenčka. Trdno in stabilno kovinsko ogrodje vozička v kombinaciji s trpežno plastiko ponuja otrokom pri vožnji z dojenčkom najboljše vozne lastnosti, ki jih omogočajo tudi tiha gumirana kolesa. Sprednja kolesa se vrtijo za 360°, za enostavno in preprosto vodljivost v strani. Ergonomski ročaj je na višini 66 cm. 

Športni del vozička lahko preprosto zložite v vodoravni položaj, nanj položite košaro in voziček se bo hitro spremenil na klasičen globoki voziček s senčnikom. Pod sedežem se nahaja prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo vse dodatke in pripomočke za dojenčka. Košaro lahko samostojno uporabljajo kot prenosno posteljico za dojenčka. Pri vožnji v športnem vozičku je dojenček zaščiten tudi z varnostnim pasom, da med vožnjo ne bi padel ven. Voziček je zasnovan za dojenčke z največjo velikostjo 42 cm. Mere vozička znašajo 52*39*66 cm, dojenček ni del paketa.

Stolček za hranjenje avtosedež in gugalnik Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby 3v1 z varnostnim pasom

Stolček za hranjenje z avtosedežem in gugalnikom Powder Pink z izdaje Maxi Cosi & Quinny, francoskega proizvajalca Smoby je odlična kombinacija 3v1, ki bo razveselila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Pri nego za svojega najljubšega dojenčka bodo za hranjenje uporabljali stolček za hranjenje z višino 72 cm, nato pa bodo stolček preprosto spremenili na udoben počivalnik, v katerem lahko dojenčka po okusnem kosilu pozibajo in uspavajo. Za potovanja se lahko zanesejo na avtosedež z ergonomskim ročajem, tako da bodo lahko dojenčka peljali tudi v avtu, ob tem pa bo zaščiten tudi z varnostnim pasom. Večfunkcijski dodatek je zasnovan za dojenčke z največjo velikostjo 42 cm.

Nosilka za 42 cm dojenčka Baby Carrier Natur D'Amour Baby Nurse Smoby ergonomska nosilka

Nosilka za dojenčka Baby Carrier francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odličen dodatek za dojenčke, s katerim se bodo igrale deklice od 3. leta starosti. Zahvaljujoč ergonomski nosilki bodo deklice imele dojenčke stalno pri sebi, tako kot odrasle mamice. Nosilka je primerna za dojenčke z velikostjo od 32 do 42 cm in je čudovite rožnato bele pastelne barve. Svojega dojenčka bodo zahvaljujoč priročni nosilki lahko odnesle povsod s seboj, kjer ga bodo lahko nosile v dveh položajih – v smer poti ali pa obrnjene proti sebi. Nosilka iz kakovostne tkanine ima 2 nastavljivi naramnici, zato se bo vsakemu otroku podala kot ulita.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.