Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in voziček za dvojčka in stolček za hranjenje z lupinico in počivalnikom ter 32 cm dojenčkom

Opis izdelka

Hišica za dojenčka, voziček za dvojčka in stolček za hranjenje z lupinico in počivalnikom ter 32 cm dojenček sestavljajo izjemni set igrač za otroke od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, dečki in deklice se bodo z večnamensko hiško s spalnico, kopalnico in kuhinjo lahko igrali očke in mamice. Razveselili se bodo odličnega vozička za dojenčka dvojčka in modernega stolčka, ki ga bodo uporabili tudi kot lupinico in počivalnik. Igre vlog bodo za otroke tako še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, osrednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modernim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer so stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički, za slajše dojenčkove sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Dojenček Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mehak trebušček pastelni pajacek 32 cm

Dojenček Natur Baby D'Amour iz priljubljene izdaje Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti dalje. Ljubek dojenček z velikostjo 32 cm in zaspanimi očkami bo pritegnil pozornost vsake male mamice, ki si želi lastnega dojenčka, za katerega bo lahko z ljubeznijo skrbela. Dojenček z mehkim trebuščkom je oblečen v čudoviti pastelni pajacek iz nežnega blaga z napisom Baby Nurse. Videti zelo pristno, je idealna igrača za objemanje in crkljanje, zanjo pa lahko dokupite tudi številne dodatke in pripomočke.

Voziček za dvojčka s premičnimi sedeži Maxi Cosi Twin Pushchair Sage Smoby za 42 cm dojenčka višina ročaja 65 cm olivno zelen

Voziček za dojenčka dvojčka Maxi Cosi Twin Puschair bo razveselil vse otroke, predvsem pa deklice na vsakodnevnih sprehodih s svojimi najljubšimi dojenčki. Voziček v nežni olivno zeleni barvi v kombinaciji s temnim ogrodjem deluje brezčasno in elegantno. Vanj se bosta udobna namestila kar dva dojenčka z velikostjo 42 cm. Voziček omogoča otrokom preprosto zavijanje v strani, zahvaljujoč tihim in trpežnim kolesom pa z lahkoto premaguje tudi nepravilnosti na cesti. Kolesa se obračajo za 360 stopinj. Voziček je sestavljen iz trdnega kovinskega ogrodja, ki v kombinaciji s trpežno plastiko ustvarja najboljše vozne lastnosti. Sedeža, ki se poležeta, sta opremljena z varnostnimi pasovi, tako da dojenčka med vožnjo ne bosta padla ven. Na spodnjem delu vozička za dojenčka je velik prostor za shranjevanje dodatkov.

Voziček je izjemno preprost za uporabo – ergonomski ročaj je na višini 65 cm od tal. Je realističnega videza kot pravi voziček za otroke, plastična sedeža sta prevlečena s kakovostnim tekstilom. Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali prevažajo naokrog. Zato je voziček odličen dodatek za vsako malo deklico, ki želi svojega dojenčka popeljati na sprehod. Izboljšujejo fino motoriko, posnemajo svoje mamice in se približujejo svetu odraslih. Primerne je za uporabo v notranjih in zunanjih prostorih. Za čiščenje blaga uporabljajte le gobico, ki ste jo rahlo navlažili z vodo. Dimenzije izdelka znašajo 55*39*65 cm.

Stolček za hranjenje z lupinico in počivalnikom Maxi Cosi Seat+High Chair Sage Smoby kombiniran z varnostnim pasom olivno zelen

Stolček za hranjenje z lupinico in počivalnikom Maxi Cosi, francoskega proizvajalca Smoby je odlična kombinacija 3v1, ki bo razveselila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Pri negi za svojega najljubšega dojenčka bodo za hranjenje uporabljali stolček za hranjenje z višino 71 cm, nato pa bodo stolček preprosto spremenili na udoben počivalnik, v katerem lahko dojenčka po okusnem kosilu pozibajo in uspavajo. Za potovanja se lahko zanesejo na lupinico-avtosedež z ergonomskim ročajem, tako da bodo lahko dojenčka peljali tudi v avtu, ob tem pa bo zaščiten tudi z varnostnim pasom. Večfunkcijski dodatek je zasnovan za dojenčke z največjo velikostjo 42 cm. Dojenček ni del paketa.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 29
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.