Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in kombinirani voziček Maxi Cosi in zdravniški kovček

Opis izdelka

Hišica za dojenčka, voziček Maxi Cosi in zdravniški kovček bodo razveselili vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti, ki se rade igrajo z dojenčki. Igrače v kompletu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, otroci se bodo z njimi igrali zdravnike in svojega novega dojenčka sprehajali z vozičkom, zabavali pa se bodo tudi v večnamenski hiški s spalnico, kuhinjo in kopalnico. Igre mamic in očkov bodo še bolj pristne, z njimi pa si bodo razvijali fino motoriko, komunikacijske spretnosti in domišljijo. Deklice se s tem učijo skrbeti za najmlajše in tako lažje ustvarjajo socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, srednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modnim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički za dojenčkove sladke sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm. Dojenček ni del paketa.

Kombinirani voziček Maxi Cosi 3in1 Pushchair+Pram Sage Smoby globoki/športni/prenosna posteljica za 42 cm dojenčka olivno zeleni

Kombinirani voziček Maxi Cosi 3v1, francoske znamke Smoby je odlično darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Voziček se lahko nastavi na 3 različne načine: tradicionalen globoki voziček, športni voziček ali lupinico za prenašanje dojenčka. Voziček za dojenčka v čudoviti olivno zeleni barvi deluje elegantno in brezčasno, otroke bo navdušil že na prvi pogled. Trdno in stabilno kovinsko ogrodje vozička v kombinaciji s trpežno plastiko ponuja otrokom pri vožnji z dojenčkom najboljše vozne lastnosti, ki jih omogočajo tudi tiha kolesa. Sprednja kolesa se vrtijo za 360°, za enostavno in preprosto vodljivost v strani. Ergonomski ročaj je na višini 66 cm.

Športni del vozička lahko preprosto zložite v vodoravni položaj, nanj položite košaro in voziček se bo hitro spremenil na klasičen globoki voziček s senčnikom. Pod sedežem se nahaja prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo vse dodatke in pripomočke za dojenčka. Košaro lahko samostojno uporabljajo kot prenosno posteljico za dojenčka, saj je na zgornjem delu nameščen tudi ročaj, ki otroku omogoča preprosto prenašanje. Pri vožnji v športnem vozičku je dojenček zaščiten tudi z varnostnim pasom, da med vožnjo ne bi padel ven. Voziček je zasnovan za dojenčke z največjo velikostjo 42 cm. 

Zdravniški kovček za medicinsko sestro Baby Care Smoby z 19 dodatki in nalepkami

Zdravniški kovček za medicinsko sestro Baby Care, z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je izjemni set za vse bodoče zdravnike in medicinske sestre že od 3. leta starosti. V brezčasnem modro-belem kovčku z zdravniškim motivom se nahaja set 19 dodatkov, zahvaljujoč katerim bo vsak pregled zelo zabaven. Dečki in deklice bodo med njimi našli samolepilne obliže, očala, zdravniške zaznamke in formularje z nalepkami, stetoskop, termometer, otoskop, kladivce za reflekse in motorične funkcije, otroški sirup, žličko, mehansko injekcijo in kremo. Lahek kovček razpolaga s priročnim držalom, tako da lahko otroci kadarkoli odidejo na pregled k svojim malim pacientom in se igrajo pediatre.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.